HALUAN OLYMPUS PEN E-PL7 - KAMERAN!

Heissan!

Minä, kännykkäkuvien "mestari"! Rakeiset ja tärähtäneet kuvat. Juu, niitä minulla on blogini postaukset pullollaan! Ja hyvin olen niillä pärjännytkin. Olen enemmän halunnut aina keskittyä fiiliksen luomiseen sanoin, mutta nyt minua on alkanut jotenkin nyppiä nämä omat rakeiset ja epämääräiset kännykkäkuvani. Haluan siis kameran, enkä mitä tahansa kameraa, vaan bloggaajien unelman OLYMPUS PEN E-PL7 -kameran. Ei minulla mitään omaa kokemuspohjaa tälle kameralle ole, mutta googlaamalla bloggaaja ja kamera, on vastaus juuri tämä tietty kamera. Ja vielä valkoisena. Onhan se nyt kaunis!

Siinä se! (Kuva: https://www.olympus.fi/site/fi/c/cameras/pen_cameras/pen/e_pl7/index.html)

Mutta se, miksi tämä olisi se unelma, on se, että tämä on järjestelmäkamera, mutta minikoossa. Laadullisesti sillä saa siis erittäin hyviä kuvia, se on helppo käyttää, pienen kokonsa ansiosta kulkisi helposti mukana, ja siinä on kääntyvä näyttö ja wlan-tekniikka. Bloggarin unelma!

Tekniikan maailma kuvaa tätä kameraa seuraavasti:

Pienet ja kauniit minijärkkärit kiinnostavat usein kännykällä kuvaavia, jotka toivovat kameraltaan sujuvampaa käsiteltävyyttä ja parempaa kuvanlaatua. Kääntyvän näytön ja wlan-tekniikan ansiosta Pen E-PL7 soveltuu mainiosti selfie-kuvien ottamiseen, mutta se tarjoaa myös edistyneitä ominaisuuksia vaativalle kuvaajalle.

Olympus Pen E-PL7:n kuvatekniikka perustuu hyväksi havaittuun OM-D E-M10:een. Ulkoinen olemus on tuttua Pen-tyyliä, mutta tällä kertaa E-PL7 yhdistää E-P5-huippumallin muotoilun ja ergonomian edeltävän E-PL5:n pieneen kokoon ja kääntyvään näyttöön.

Olympus Pen E-PL7 sisältää saman 16 megapikselin kennon, tehokkaan 3-akselisen kuvanvakaimen ja TruePic VII -suorittimen ja kuin TM:n testissä menestynyt OM-D E-M10. Tarkennusjärjestelmä on kehittynein, mitä Pen-kameroissa on tähän mennessä nähty, ja käsintarkennusta helpottaa ääriviivojen korostus (focus peaking).

Ihan kaikkea en tuosta ymmärtänyt, mutta tehokkaalta vaikuttaa, vai mitä? :) Olisin oikeasti valmis oppimaan valokuvausta, tai alkuun ihan oikean kameran käyttöä. Se, miksi en suoraan ole juossut kameraa ostamaan, on hinta. Halvimmillaankin se on 500€! Ääääh!

Onko teillä jollain lukijalla tämä kamera? Mitä mieltä olet ollut tästä? Onko ihan must juttu? Onko hintansa väärti?

Voi että, olisipa tuollainen...

Love life

Kiti