Harjoitus tekee mestarin (?)

Heissan,

Välillä jotain muuta kuin lenkkeilyä :) Minulla on nyt kaksi päivää jäänyt kokonaan lenkkeilemättä (paitsi meidän koira-mummelin kanssa), niin alkaa jo vähän syyhyttämään. Kun ei niitä Mollyn lenkkejä voi enää sanoa kuin löntystelyksi. Vedetään koiraa perässä ja se saa rauhassa haisutella ja toljotella.

Mutta en minä meidän mummelista ajatellut tänään kirjoittaa, vaan yhdestä uudesta harrastuksestani. Tai ei sitä ehkä voi harrastukseksi sanoa, mutta uudeksi pikkuinnostukseksi ehkä kuitenkin. Kyseessä on myös asia, jota voin tehdä tyttäreni kanssa yhdessä, ja mikäs sen parempaa kun molemmista on kivaa. Kyseessä on siis kampaamoleikki. Minä olen kampaaja ja tyttäreni istuu kampaamotuolissa. Välillä on ihanaa kun on tyttölapsi, kun poikien vanhemmat ovat yleensä vähän rajumpien leikkien ääressä...kuulemma.

Meidän neidillä on jo aika pitkät ja kauniit hiukset. Minusta on ihana laittaa hänelle erilaisia lettejä ja saparoita tai muita kampauksia. Tämä minun innostukseni oikeastaan lähtikin neidin toiveista, milloin hän halusi minkäkinlaisia luomuksia päähänsä. Pinterestistä löytyy kivoja kampauksia, mutta ohjeita niihin ei aina oikein löydy, joten tilasin itselleni apuvälineeksi Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirjan. Siellä on upeita lettejä melko helpoilla ohjeilla. Tai ainakin niistä saa luovuutta käyttämällä erilaisia versioita.

Emme ole vielä päässeet kovin monen ohjeen pariin, kun nuo aamut tuppaavat olemaan vähän kiireisiä. Ei siis todella ole äidillä aikaa laittaa tyttärelleen milloin minkäkinlaisia kampauksia. Mutta tällaisia olen jo väkertänyt sitten viikonloppuisin. Osa siis lettikirjasta ja osa omasta päästä :)

Sydänkampaus
Toisenlainen sydänkampaus
Ristiin rastiin -kampaus
Twistiputousletti ponnarilla
Mikäliekampaus

Ja kuten tyttäreni minulle laulaa "haljoitus tekee mestalin", niin eihän nämä vielä mitään kovin mielettömiä kampauksia ole, mutta mukavaa näpertelyä kuitenkin. Ja ehkä sitä vielä joskus tässäkin lajissa kehittyy.

Love life,

Kiti