Hempeän lempeä makuuhuone

Ihanaa tiistaita ja uutta viikkoa!

Kun nyt pääsin taaperon huoneen kautta tähän sisustuspostailun pariin, ajattelin esitellä vielä yhden huoneen kotoani. En edelleenkään ole mikään sisustusintoilija, mutta aina välillä tekee mieli vähän uudistaa kodin sisustusta. Nyt oli vuorossa makuuhuone, jonka hempeän lempeä ilme tuli vähän yllättäen, kun sain ystävältäni Ikean vaaleanpunaisen pikkupöydän, joka sujahtikin mukavasti sängyn viereen.

Hempeän lempeää
Siellä se vaaleanpunainen pöytä pilkottaa

Vaaleanpunainen viltti on Hemtexistä kolmen vuoden takaa, mutta taitaa niitä vieläkin siellä olla. Tätä kyseistä vilttiä kutsunkin prinsessapeitoksi sen ihanan pehmeyden ja hempeän värin vuoksi. 

Hempeät tyynyt on lahja anopilta.
Norppa aitiopaikalla

Ikkunan edessä nurkassa on peili, joka kätkee sisälleen kaikki koruni. Se on kyllä kätevä! Se on myös tyttäreni yksi lemppari leikeistä, kun saa katsella ja kokeilla äidin koruja. Niitä sitten yhdessä kokeillaan, laitetaan leluille ja toisillemme. Taitaa olla samanlainen harakka kuin äitinsäkin, kiiltävän perään :)

Korukaappi. Valitettavan paljon vain rihkamaa..

Valokuvia huone vielä kaipaa, mutta kunhan saan parhaat otokset teetettyä ja suurennettua, nekin löytävät paikkansa varmasti.

Seuraavaksi taidankin vaihtaa tummemmat verhot valkosten tilalle olohuoneeseen. Muutaman kynttilänkin voisi jo asettaa pöydälle, niin voi illalla tunnelmoida teekupin ja kynttilän ääressä. Syksyn fiiliksiä on jo ilmassa...

Sisustatteko te vuodenaikojen vai fiiliksen mukaan? Itse taidan sisustella vähän sekä että.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Love life

Kiti