Herkkuhetki ystävien kanssa

Heissan!

Tänään oli tyyntä myrskyn edellä! Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, ja jopa täällä Helsingissä päästiin hellerajan tuntumaan, vihdoinkin! Aamupäivä tuli ulkoiltua tytön kanssa. Potkupyörä oli kovassa käytössä, kunnes kotimatkalla noin puolentoistatunnin päästä lähtemisestä, alkoi pikku neitiä väsy painaa. Niinpä potkupyörä kainaloon, ja tyttö toiseen kainaloon.. Kohta neiti onneksi huomasi, että ei äidin voimat ihan riitä siihen, ja suostui kävelemään loppumatkan.

Iltapäivällä sain omaa aikaa, ja näinkin ihanat ystäväni Erjan ja Annelin Hietalahden kauppahallilla. Tiedättehän niitä ihmisiä, joita ei välttämättä näe kovinkaan usein, mutta joka kerta kun näkee, alkaa juttu aina siitä, mihin se viimeksi on jäänyt. No tämä meidän kolmikko on juuri sellainen! Annelin kanssa tosin näemme suht' usein, mutta Erja asuu Tanskassa, ja pyrkimys on nähdä edes kerran vuodessa. Nyt oli se hetki.

Friends <3

Kun tänään näimme, alkoi armoton höpötys ja halaaminen! Jokainen puhui päällekkäin, kyseli toisilta kuulumisia, kertoi omia juttujaan, ja nauroi. Silti saimme kaikesta selvää! Nauroimmekin, että tapaaminen kerran vuodessa on selvästi liian harvoin, koska yritämme maksimoida lyhyen ajan puhumalla kaikki samaan aikaan ja mahdollisimman nopeasti :D Naiset varmasti ymmärtävät tämän, ehkä jotkut miehetkin :)

Aurinko helli meitä, istuimme terassilla ja nautimme herkkuja. Ja katsokaa tätä minun salaattia! Siis niin ihanan kesäisen näköinen, eikä makukaan ollut ollenkaan pöllömpi.

Siis N-A-M!
Lähikuvaa
Suklaa-toffee latte
<3

Nautinnollinen iltapäivä ystävien kanssa teki hyvää. Tytön uhma jatkuu, joten tällainen pieni tauko oli ehdottomasti paikallaan.

Illalla myrsky nousi nopeasti, salamat välkkyivät ja ukkonen jyrisi. Meri pauhusi ja sadeverho peitti näkymän. On se upea luonnonvoima! Nyt on jo tyyntynyt, mutta uusi ukkosrintama taitaa olla tulossa. Pitääkin ottaa kamera esiin, jos vaikka saisin ikuistettua parit salamat :)

Leppoisaa lauantai-illan jatkoa teille kaikille!

Love life

Kiti