Hiukset kunnossa ja juoruähky saavutettu

Heissan!

Hullunkiireinen viikko taas takana, mutta tänään oli ihana rauhoittumisen ja rentoutumisen aika. Pääsin kampaajalle nautiskelemaan. Ja jo oli aikakin!

Kävin tällä kertaa Helsingissä Velvet Töölössä. Hiukseni kaipasivat jo apua. Minulla ei kuitenkaan ollut sen suurempaa suunnitelmaa millekään muodonmuutokselle, mutta väriä ja leikkausta olin vailla. Aikalailla annoin kampaajalleni vapaat kädet.

Kamala tyvikasvu..
Lähtötilanne ei ollut iiihan kauhean paha, mutta kuitenkin..

Sanoin kampaajalleni vain sen, että olisi kiva saada viileä vaalea ja raitoja. Pituutta saa ottaa pois tai olla ottamatta. Kumpi tuntuu paremmalta. Siinä siis ohjeistus.

Raitaa alkoi pukata.

Sitten luin taas muutaman Seiskan. Joka kampaamokerralla haluan saada luettua edes yhden. En vaan edelleenkään oikein ymmärrä, miten näin pienessä maassa kuin Suomi, muka tapahtuu niin paljon juoruttavaa, että joka viikko se lehti ilmestyy paksuna ja kohuotsikoin. Ilmeisesti ei oikein tapahdukaan, ja siksi juttuja keksitään, väännetään ja käännetään, jotta saataisiin mahdollisimman kohahduttavia aiheita.

Tälläkin kertaa pyörittelin päätäni muutamaa juorua lukiessani. Yksi juoru oli esimerkiksi se, että Emil Hallberg (Salkkareiden Tale) oli kulkenut bussilla ja keskustellut kaverinsa kanssa koko matkan ajan. Huhhuh, kyllähän siitä kannattaa Seiskaan soittaa, kun joku Salkkarit-näyttelijä kulkee bussilla. Lisäksi siellä oli muutama vähintään yhtä tasokas juoru, että kyllähän noilla jutuilla lehden nopeasti saa tehtyä

Pari lehteä sain selattua läpi, ja sitten alkoi tympiä. Kuinka paljon vain negatiivista ja ikävää "uutista". Toki tuli päivitettyä, kuka on kenenkin isä, äiti tai uusi puoliso, mutta mitäpä minä niillä tiedoilla teen? No en yhtään mitään. Joten nyt on taas Seiskat luettu muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin.

Mutta mennään sitten taas aiheeseen. Minun uusi tukkani:

Tadaa!
Ja katsokaa, miten tumma niska! Ihan on omaa väriä! Hurjaa, ja minä kun olen luullut olevani aika blondi..
Ja toinen sivu

Väri on mielestäni aika kiva, samoin hiusten malli. Tällä mennään taas jonkun aikaan, ja sitten katsotaan, että mitä seuraavaksi.

Leppoisaa lauantai-illan jatkoa!

Love life

Kiti