Hiusasiaa

Moikka!

Tällä kertaa postauksen aiheena on hiukset. Minun hiukseni, joita olen viime syksystä asti kasvattanut. Silloin päätin, että ainakin maalis-huhtikuuhun asti kasvatan, ja sitten taas mietin, mitä niille teen. No, nyt on huhtikuu, ja mietin todella, että mitä näille tekisin..

Valitettavasti minun hiukseni ovat taattua suomalaista laatua, eli hennot ja aika ohuet. Lyhyet hiukset olen saanut aina aika helposti laitettua nätisti, kun ne rakenteensa ansiosta saa helposti "nostettua" näyttämään tuuhealta. Toisaalta tämä minun nykyinen polkkatukkamallini on myös ihan kiva. Ainoastaan se vaatii enemmän töitä näyttääkseen kivalta. Mutta toisaalta ponnarin saa helposti heitettyä milloin vain.

Ja jostain syystä minun etuhiukseni eivät kasva kunnolla. Ne ovat nyt sen mittaiset, että menevät korvan taakse, mutta niiden kunto on latvasta jo huono. Sitten jos leikkautan niistä ne huonot pois, eivät ne enää ylety korvan taa. Ja kun ne kasvavat taas sen kaksi senttiä, että ne korvan taakse ylettyisivät, ovat ne taas jo ihan haperoa, ja taas pitää leikata. Ärsyttävä oravanpyörä.

Toisaalta olen miettinyt leikkauttavani hiuksia sen verran, että kaikki hiukseni olisivat saman mittaiset, siis näiden etuhiusten kanssa. Mutta silloin pitäisi leikkauttaa viitisen senttiä muista hiuksista, ja se kasvatus on ollut kovan työn takana!

Tässä nyt pari kuvaa kesältä 2015,  2016 ja nyt. 

Kesä 2015
Ja näin lyhyet kesällä 2016
Ja tästä lähti idea kasvatusprojekstiin viime syksynä
Ja tällaiset hiukseni ovat nyt, keväällä 2017

Mutta mitäs nyt?

Pinterestistä ihastelin tällaisia malleja:

Lyhyitä kaikki, ja oikeastaan aika saman mittaisia keskenään. Mitä luulette, olisiko joku tuollainen hyvä? Kesäksi olisi kiva taas saada jotain uutta. Vai pitäisikö minun edelleen malttaa mieleni, ja antaa kasvaa vaan..? Apua!

Love life

Kiti