Hiuskriiseily jatkuu..

Heissan!

Parisen viikkoa sitten kirjoitin postauksen liittyen hiuksiini. Silloin mietin, että mitähän ihmettä sitä näille karvoille oikein tekisi. Voit käydä lukemassa sen postauksen tästä linkistä.

Nyt on siis luvassa osa kaksi, miten tämä hiusprojekti on nyt edennyt. Valitettavasti vieläkään en ole päässyt lopulliseen pisteeseen asti, mutta nyt minulla olisi idea! Ja se on jo jotain se! Nyt taas ottaisin mielelläni vastaan teidän kommenttejanne ja neuvoja. 

Olen vakavasti miettinyt hiusteni leikkaamista, mutta kuitenkaan en raaskisi sitä tehdä. Silti jotain uutta olisi kiva saada. Ja varsinkin olisi kiva saada sitä runsautta ja tuuheutta! Niinpä tänä aamuna kokeilin tehdä laineita suoristusraudallani. En todellakaan ole hyvä tekemään kiharoita tai varsinkaan laineita suoristusraudalla, mutta ajattelin silti kokeilla. Ja tällainen oli lopputulos!

Jotenkin tykkään tästä rentoudesta ja tuuheudesta. Jopa pituudesta! Look on myös naisellinen ja nuorekas. Mitäpä jos siis ostaisinkin laineraudan!! Sillä saattaisi saada hitusen kätevämmin ja kauniimmat laineet, kuin suoristusraudalla väkertämällä. Vai voisinko kampaajalla saada kauniit kestävät laineet? Siis kauhusana permanentti?! Mutta ei todellakaan sellaisella 80-luvun mallilla.. Vai olisiko vaan turvallisempaa ostaa se lainerauta, ja vääntää aamuisin laineet? Vai joku muu helppokäyttöinen rauta? Ja jos vaan laittaisi lisää raitoja hiuksiin, tummempaa tyveä, kuten nytkin on jo havaittavissa. Mitäs sanotte?

On tämä naisena olo vaan niin vaikeaa. Hiukset ja kaikkea :D

Ja nyt on jo perjantai! Ja kohta vappu! Apua, minulla ei ole mitään vappusuunnitelmia. Kait se sitten vaan on päivä muiden joukossa. Jos vaikka ostaisi pullon kuohuvaa, ja harjoittelisi hiusten laittamista :D

Hauskaa viikonloppua ja vappua teille kaikille!

Love life

Kiti