Humppaa ja Skumppaa 30.6.2016

 

Heissan!

Viime viikon torstaina olin Lappeenrannan Linnoituksessa Humpalla ja skumpalla yhdessä kälyni, siis veljeni vaimon kanssa. Sain liput Juha Tapion tuottajalta, jonka kanssa on suunnitteilla yhteisiä työkuvioita ensi vuoden puolella, niin pitihän sitä mennä kuuntelemaan ko. artistin keikkaa. Mielestäni Juha Tapio on aina ollut ihan hyvä, mutta en ole koskaan mikään fani ollut. Nyt oli siis aika mennä kuuntelemaan ja katsomaan, miten herra keikkansa vetää!

Mie ite ja kälyni Satu. Vähän on hämärä kuva, mutta niin taitaa olla "mallitkin".

Pistimme kälyni kanssa vähän lilaa luomeen ja mekkoa päälle, ja suuntasimme kohti Prinsessa Armaadaa ennen siirtymistä Linnoitukseen.Sää oli ihana, aurinkoinen ja kesäinen, ihan niin kuin mekin. Pakko nyt mainita, että päälläni oli mekko, jonka löysin Kontista, siis Lappeenrantalaiselta kirpputorilta. Maksoi kokonaista 6€ ! Miulla ei valitettavasti ole kuvaa mekosta, mutta voisin joskus tehdä postauksen kirppislöydöistäni, koska niitä on aika paljon. Siihen voisin sitten laittaa tästäkin "elovenamekosta" kuvan. Mekosta tuli "elovenamekko", koska mielestäni näytin hiuksineni samalta kuin joskus vuonna miekka ja kirves olleessa piimä-mainoksessa. Muistatteko: Tahdon tosimiehen varrelleni, miehen riskin rinnalleni, rakastajan vatsalleni, PIIMÄ!. Mainoksessa ei ole mekkoa, mutta hiukset ja fiilis on kuin elovenamainoksesta.

Piimä -mainoksen hiukset


No niin, takaisin asiaan! Pääsimme Linnoitukseen. Nimeni odotti vieraslistalla, saimme rannekkeet ja siirryimme Kehruuhuoneen "festarialueelle". Väkeä ei ollut paljon, mutta uskoimme porukan vielä saapuvan. Itse olimme ajoissa, jo ennen klo 20. Ostimme ensimmäiseksi vedyt ja sitten siirryimme skumpalle, koska kyllähän tapahtuman nimikin jo kehotti siihen. Kohta aloitti ensimmäinen bändi, Susu & Band. Bändi soitti covereita laidasta laitaan. Laulajalla oli kaunis ääni ja bändi soitti hyvin, mikäs siinä oli ollessa. Musiikki soi ja skumppaa oli lasissa, hyvää seuraa ja aurinkoa!

Oli siellä VIP-aluekin, mutta ei meillä mitään vippejä ollut. Miksei?!

Kohta olikin kello jo 22, ja oli Juha Tapion aika nousta lauteille. Porukkaa oli harmittavan vähän, mutta Juha Tapio osasi ottaa yleisönsä! Itse seisoskelimme kauempana lavasta. Vaikka en ole koskaan erityisemmin kuunnellut Juha Tapiota, niin tunnistin silti lähes kaikki biisit. Taitaa olla melkoinen hittinikkari! Sen verran on radiossa herran biisit soineet.

Keikan jälkeen siirryimme taas Prinsessa Armaadalle ja sieltä suuntasin vanhempieni luokse sitten aika paljon myöhemmin...

Oli todella hauska ilta ja tapasin mahtavia tyyppejä! Seuraavana päivänä vähän väsyttikin, ja oli aika siirtyä mökille huilaamaan. Ei vanha enää jaksa!

Nuoria ja hauskoja tyttöjä oli töissä Humpassa ja Skumpassa!

Ehkä ensi vuonna sitten taas humpataan ja skumpataan!

 

Love life

Kiti