Kun ei tipu, niin ei tipu - nimittäin paino!

Heip!

Jaahas, ja niin se takapakki tuli tutuksi täälläkin osoitteessa. Ensimmäiset pari viikkoa sujui kevennetyssä ruokavaliossa loistavasti, kiloja, tai ainakin grammoja lähti mukavasti, mutta nyt kolmannella viikolla kaikki on pysähtynyt. Tai sitten vaaka on mennyt rikki. Uskon siihen. Se on hyvinkin todennäköistä...

Olen syönyt edelleen kevennetysti ja pienempiä annoksia, mutta nyt on paino tuntunut jämähtäneen -2kg. Vielä olisi mukavat 4kg tiputettavana, mutta kun ei, MITÄÄN EI TAPAHDU. Plääh! En ole halunnut jättää ruokailua ihan pelkän porkkanan popsimiseksi, vaan olen lisäillyt esim. salaattikastikkeita salaattiannoksiini, pitäähän sitä makua olla, enkä nyt usko sen pysäyttäneen painon laskua.

Olen syönyt periaatteessa ihan normaalisti, hiilareita olen jättänyt vähemmälle, samoin sokereita. Lisäksi olen syönyt säännöllisesti muutaman tunnin välein, vaikka vain sen yhden hedelmän, jotta kova nälkä ei pääse yllättämään. Mutta ei. Tai sitten tämä on vaan joku testi maailmankaikkeudelta, että kestääkö minun herkkulakkoni!

Tässä kuvia tämän viikon annoksista. Bon appetite!

Juhelihalla täytetty paprika, salaattia ja tacodippi
Broilersalaatti mango-chilikastikkeella
Picnicin vuohenjuustosalaatti kanalla. Patonki jäi syömättä.
Ihan paras karppipizza! Pohja pelkästä kananmunasta ja päälle haluamansa täytteet. Lisäksi vuohenjuustosalaattia.

Ja kävin minä spinningissäkin! Hiki tuli, ja nyt on jalat, peppu ja selkä vähän kipeinä, ihan mukava tunne. Minulla on ihan parhaat naapurit monessakin suhteessa, mutta varsinkin tässä suhteessa, kun naapurit suostuttelevat mukaan jumppaan, kuljettavat ovelta ovelle ja vielä tsemppaavat ja suostuttelevat seuraavaankin kertaan! Ja kyllä se kuntoilu kavereiden kanssa on paljon mukavampaa, kuin yksin, ainakin tämä kuntoilun aloittaminen. Liikuntaa pitäisi kyllä harrastaa enemmänkin. Ehkä se paino sillä lähtisi taas laskuun...

Parhaat naapurit ikinä! Anri ja Mia <3

No, vielä ei maailmankaikkeus ole minua nitistänyt, vaikka painonpudotus onkin jämähtänyt paikoilleen. Sisulla vaan eteenpäin kohti seuraavaa viikkoa. Kyllä ne loputkin kilot saadaan pois, kun vaan pysyn tiukkana!

Ups, huomenna on yhdet juhlat, enkä todellakaan aio syödä siellä vain salaattia, vaan aion ottaa palan kakkua yms. eli siihen se "tiukkana pysyminen" sitten menikin :D . No, ehkä sitä vähän voi itselleen oikeaa makeaa herkkuakin sallia, kunhan vaan heti seuraavana päivänä pistää itsensä takaisin ruotuun, vai mitä?

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Love life

Kiti