Hyvinvointia hiuksillesi - Moroccan Miracle Hair serum

Heissan!

Ja taas päästään yhteen lemppariaiheeseeni, eli hiuksiin. Olen jälleen kerran miettinyt kampaajalle menoa, ja ajatellut taas kerran lyhentää hiuksiani. Tai niin on käynyt mielessäni. Ehkä en kuitenkaan leikkauta ihan lyhyiksi. Tai ehkä leikkautan.. Mutta ei siitä nyt sen enempää.

Omat hiukseni ovat kyllä tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa. Olen saanut käyttööni MayBeautyn Moroccan Miracle hiusseerumin, jota laitan hiuksiini pari kertaa viikossa aina pesun jälkeen. Seerumi pehmentää hiuksiani, saa niistä helposti kammattavat, tekee hiuksistani ilmavat, eikä ollenkaan rasvaisen tai öljyisen oloiset.

Alkuun mietin, että sopiikohan tällainen öljy hiuksilleni. Minulla kun on juuri sellainen suomalainen hiuslaatu: hento ja ohut. Mietin, että saako öljy hiukseni menemään entistä enemmän pitkin päänahkaa tai näyttääköhän hiukseni jo vuorokaudessa likaisilta. Päätin kuitenkin kokeilla, koska aina pesun jälkeen hiukseni olivat todella takkuiset, liekö johtunut vaalennuksista, joita hiuksilleni on tehty jo vuosia. Voihan se olla vain se hiuslaatu, taas kerran.

Mutta alla kuvat, kun hiusseerumi oli laitettu hiuksiini ja hiukset kammattu. Suoreni muuten helposti!

Moroccan Miracle -hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton hiusöljy, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka sisältävät tärkeitä rasvahappoja. Seerumin sisältämät rasvahapot imeytyvät ja hoitavat hiuksiasi ja antavat niille luonnollisen silkkisen ja kiiltävän ilmeen.

Olen käyttänyt Moroccan Miraclea säännöllisesti nyt kesän jälkeen muutaman kuukauden. Minusta tuntuu, että hiukseni jopa kasvavat nopeammin, kuin aikaisemmin. Lisäksi saan muotoiltua hiukseni helpommin kuin ennen. 

Hiusseerumia voidaan käyttää sekä kuiville että kosteille hiuksille. Itse olen käyttänyt lähinnä kosteille hiuksille. Muutaman kerran olen laittanut kuiviin hiuksiin saadakseni lisää kiiltoa, mutta koska hiukseni ovat hentoa ja liukasta sorttia, tarvitsen niihin yleensä enemmänkin rakennetta. Niinpä huollan hiukseni kosteina, annan öljyn imeytyä hiuksiini, ja sitten kuivana laitan ainetta, joka saa hiuksiini enemmän jämäkkyyttä.

Näistä kuvista huomasin, että olisin tietysti voinut vielä kammata hiukset paremmin, mutta kuten huomaatte, hyvin ne asettuvat. Hiukset on siis kuivatettu hiustenkuivaajalla pyöröharjaa apuna käyttäen.

Mutta kuten huomaatte, kiiltoa on. Hiukseni voivat siis paremmin kuin aikoihin.

Nyt sinulla olisi mahdollista ostaa itsellesi tai vaikka pukinkonttiin ystävillesi, äidillesi tai siskollesi tätä ihanaa Moroccan Miracle hiusseerumia 30% alennuksella. Sinun ei tarvitse kuin klikata itsesi verkkokauppaan maybeauty.fi/kirsihair ja käyttää alekoodia kirsihair. Ja juuri sain korvanappiini tiedon, että teillä on mahdollisuus saada 30% alennus nyt myös kaikista muista MayBeautyn tuotteista samalla koodilla. Sieltä löytyy aivan ihania ihonhoitotuotteita. Niistä olen kirjoittanut tässä ja tässä.

Tässä on todella hyviä lahjaideoita, suosittelen kokeilemaan!

Love life

Kiti