I Love Me!

Heissan!

Tänään olisi ollut upea sää lenkkeilyyn, mutta teinkin jotain ihan muuta. Sain hetken omaa aikaa ja suuntasin Helsingin messukeskukseen I love me -messuille. Ihan yksin. Yritin minä paria kaveria saada mukaan, mutta oikeastaan olikin aika kivaa olla ihan itsekseen. Sai mennä mihin halusi ja jäädä juuri siihen kohtaan mihin halusi.

Minä ja pari muuta

Messuilla oli ihan pari muutakin tyyppiä minun lisäkseni. Laskeuduin rappuset alas ja lähdin etenemään. Oli meikkejä ja hiusjuttuja, harjoja, kampoja, hiuslenkkejä, meikkisuteja, meikkejä, kynsilakkoja jne. Hurjat määrät kaikkea. Näin, että siellä oli pitkät jonot pikameikkeihin ja silloin tuli mieleeni, että voisinkohan leikkauttaa otsistanikin jossain siellä. Sitten ajattelin, että olisi kiva laitattaa siellä myös kynnet ja vaikka kulmiinkin väri. Okei, agenda oli valmis. Toki suunnitelmissa oli myös käydä maistamassa terveellisiä herkkuja :)

Käveltyäni ja ihmeteltyäni jonkin aikaa, tulin kilpailualueelle. Siellä oli siis vartalomaalauksen kisat, en tiedä oliko kyseessä MM- vai SM-kisat vai mitkä, mutta siellä oli lähes alastomia naisia vartalomaalien peitossa ja maalaaminen jatkui edelleen. Joku osasi kertoa, että olivat seisoneet siellä jo 7 tuntia maalattavana. Seitsemän tuntia!! Ja lähes alasti, vain pikkuhousut jalassa. Mahtoi olla kylmä... Mutta upeita teoksia heistä oli tulossa ja oli tullut!

Siis wau!

Jatkoin matkaani ja näin Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen lavalla. Hetken katsoin heidän showtaan ja sitten jatkoin taas matkaani. 

Kävelin "ruokaosaston" puolelle ja siellä oli jos jonkin näköistä smoothieta ja patukkaa tarjolla :D. Siis proteiinipatukkaa. Erilaisia jauheita ja herkkuja. Maistelin niitä, mutta en ole oikein superfood-ihminen. Paitsi kun tulin sipsiosastolle, jossa oli kuulemma terveellisiä, tai ainakin terveellisempiä sipsejä, kuin mitä normaalisti on. Noh, maistoin niitä ja ostin kolme pussia kotiin. No mutta nehän ovat terveellisiä!

Hupsis, kaikki pussit on jo aukaistu..

Seuraavaksi menin alueelle, jossa oli kampaamopalveluita. Ja siinähän se! Suuntasin vapaan kampaajan luokse ja pyysin leikkauttamaan otsikseni. Ja sehän onnistui! Lisäksi hän vielä kiharsi hiukseni ja laittoi joitain tuotteita. 20€ maksoin ja olin taas edustavana liikenteessä.

Kampaajalla / huilitila.fi
Valmis!

Etsin yhä kynsi- ja kulmienvärjäyspisteitä. Kynsipisteitä löysinkin, mutta niihin oli piiiitkät jonot ja niinpä päädyin ostamaan tuotteita, joilla saan itse omat kynteni kuntoon.

Matka jatkui. Oli niin ihana olla ihan itsekseen! Sain mennä juuri siihen tahtiin kuin halusin ja juuri sinne minne halusin. Siistiä!

Seuraavana oli vaateosasto. Talveksi tarvitsisin hatun ja niitä lähdin sitten katsastamaan. Ihan ei löytynyt mieleistä, joten hatut saivat jäädä paikoilleen. 

Hattuja ja myssyjä

Kohta olikin 2,5 tuntia mennyt ja oli aika alkaa suunnata kotiin. Olisi siellä ollut vielä paljon nähtävää, mutta nämä reilut pari tuntia oli tehnyt tehtävänsä; olin rentoutunut ja saanut otsatukan leikattua. Kulmia en saanut värjättyä, mutta ei se mitään. Oli kiva käydä messuilla ja aion käydä useamminkin, lupaan sen itselleni. Täällä Helsingissä messuja on kuitenkin tuon tuosta!

Nyt on hyvä lopettaa tämä viikko rentoutuneena ja valmistautuen uuteen viikkoon.

Tsemppiä jokaiselle ensi viikkoon!

Love life,

Kiti