Hyötyliikuntaa vaikka ei haluais!

Heissan!

Talvi tuli kerrankin ajoissa, heti syksyn jälkeen, jee! Ei ollut sitä piiiiiiit-käääää ja ikuisuudelta tuntuvaa pimeää kautta. Vaikka en mikään suurensuuri talven fani olekaan, niin lumi maassa on kyllä huomattavasti mukavampi juttu kuin se märkä ja musta maa. Täällä Helsingissä lunta on nyt viime päivinä tullutkin ihan urakalla. Lunta on varmasti jo yli 10cm, lisää tulee kokoajan. Tuulee, lumi pöllyää ympäriinsä, lentää vaakatasossa suoraan päin naamaa, ja rattaita on ihan huippukiva työntää, kun katuja ei ole lanattu, heh. Eilenkin sain kyllä senlaatuisen hikitreenin, kun työnsin tyttöä rattaissa läpi tuulen ja tuiskun, jotta pääsimme kauppaan. Mutta treenin kannalta se kait pitää ottaakin, ja positiivisessa mielessä. Hyötyliikuntaa, vaikka ei haluaisikaan :D

Joku kinttupolku siellä menee.
Tässä kohtaa kadut oli lanattu. Hyvä, sillä raskasta se kävely oli tämän satsin kanssa näinkin..

Yksi ystäväni kirjoittikin fb:ssa tästä talviurheilukauden alkamisesta.

Tänä vuonna lajeina pulkan veto ylämäkeen (intervallityyppinen harjoitus), rattaiden työntö umpihangessa (anaerobinen koko kehon voimaharjoitus) ja pujottelu-kolmiottelu lajeina aluskerros, välikerros ja kuorikerros (kestävyys ja tekniikkaharjoitus, joka koettelee myös psyykettä).

Siinähän se tulikin tiivistettynä.

Mutta onhan se aika ihanaa touhuta ulkona, kun ei ole märkää ja pimeää. Tyttökin on tykännyt! Ja niin koirakin, joka kyllä edelleen on lomalla vanhempieni luona. Viime viikonloppuna olin itsekin Lappeenrannassa vanhempieni luona ja kävin Mollyn kanssa ilta- ja aamulenkeillä. Se meni taas kuin nuori koira innoissaan, pyöri lumessa, söi sitä, nuuskutteli hangen alta ja taas pyörähteli hangessa. Ei ollut vanha eikä väsynyt. 

Tytön kanssa teimme ensimmäiset lumienkelit. Tytöstä oli hassua, kun äiti köllähti lumeen ja alkoi tehdä enkeliä. Sitten sitä pitikin tehdä monta enkeliä ja eri paikkoihin. Halusipa hän itsekin kokeilla. Siinä me sitten nauroimme ja teimme lumienkeleitä ympäri leikkipuistoa. Itsekin nauttii talvesta ja lumesta ihan eri tavalla, kun on joku toinen, joka on aivan fiiliksissä. Niin se into tarttuu. Voi kun se ulkovaatteiden pukeminen vaan olisi helpompaa!

Pieni ja iso lumienkeli vierekkäin <3

Mukavia talvipäiviä teille kaikille!

Love life

Kiti