Ihaninta syksyssä

Heip,

Tuntuuko teistäkin jo siltä, että syksyä olisi ilmassa? Rakastan kesää ja hellettä (josta olemmekin saaneet tänä vuonna todella nauttia), mutta jotenkin tuntuu, että kaipaan jo syksyä. Sateen jälkeen ulkona on niin ihana tuoksu, hämärtyvät illat saavat minut sytyttelemään tunnelmavaloja ja harkitsemaan jo kynttilöidenkin sytyttämistä. Vähän ehkä tekisi jo mieleni alkaa muuttaa sisustustakin hieman syksyisemmäksi, mutta onko kuitenkin vielä liian aikaista? 

Ulkona huomasin pihlajienkin olevan jo täynnä oransseja marjoja, samoin pihamme tyrnipensaat ovat täyttyneet marjoista, omenapuut ovat täynnä omenia ja joidenkin puiden lehdet jo kellertävät. Kyllä se syksy vääjäämättä tekee tuloaan.

Pihlaja
Tyrni

Ihanaa on myös, kun on saanut sujauttaa lämpimät tossut jalkaan, nauttia parvekkeella viilenevistä illoista, etsiä kaapista jo sen lempparineuletakin ja kaupoilla ollessa saanut fiilistellä syksyn muotia. En minä niin muodista ymmärrä, mutta niistä kauniista murretuista väreistä kyllä. Ja ehkä uudet syyskengätkin pitäisi jossain vaiheessa käydä jostain etsimässä.

Auringonlasku

Oih, syksy. Kyllä, siinä on paljon hyvää. Mikä sinusta on parasta syksyssä?

Love life,

Kiti