Iloinen pieni pöllö

Heipsan!

Toiset ne ostavat kalliita ja hienoja merkkilaukkuja, minä ostan halpoja ja hauskoja! Katsokaa nyt tätäkin pikkuista pöllölaukkua!

Pieni söpöliini

Tai oikeastaan se on rahapussi, mutta se muuntuu helposti pieneksi laukuksi, kun siihen laittaa rahapussiin kuuluvan hihnan paikalleen. Vielä en tiedä missä, milloin tai minkä kanssa sitä käyttäisin, mutta ihan varmasti jossain vaiheessa huomaan sen olevan juuri se puuttuva palanen jostain kokonaisuudesta :D. Tämä vaikuttaa nyt varmaan siltä, että ostelen ja shoppailen laukkuja ihan tuosta noin vaan yhtään enempää miettimättä, mutta se ei pidä paikkaansa! Tämä laukku/rahapussi on uuden tyylini etsinnän tulos. Ei enää vain pelkkää tylsää mustaa, vaan väriä ja iloa pukeutumiseen. ...No ainakin minulla on selitykset kohdillaan...

Juuri käteen sopiva!

Mutta katsokaa nyt, söpö kuin mikä! Eihän noita silmiä voi vastustaa! Hihi!

Okei, myönnän, haluan oikeasti myös jonkun tyylikkään merkkilaukun, en omista vielä yhtäkään Luis Vuittonia tai Michael Korsin laukkua. Mutta ne ovat vaan niin suolaisen hintaisia! Kyllä ne kuulemma maksavat itsensä takaisin, kun eivät miksikään käytössä mene, mutta silti sellaista ei ole koskaan tullut hankittua. 

No, turhaan sitä tässä märehdin. Iloitsen nyt uudesta lemmikistäni ja jatkan merkkilaukusta haaveilemisesta. Unelmillahan on tapana toteutua, joten ehkä joku päivä esittelen teille täällä blogissani jonkun IHAN HELMEN merkkilaukun!

Leppoisaa tiistai-iltaa, minä jatkan teeni siemailua ja pöllöni silittelyä!

Love life

Kiti