Maatilan prinsessat

 

Helou!

Pari viikkoa sitten viikonloppuna minulla starttasi uusi teatteriproduktio Valkeakoskella Ilolan maatilalla. Ei siellä maatilalla siis mitään teatteria ole, vaan meillä oli uuden porukan kanssa ensimmäinen ns. korkean paikan leiri, jossa kävimme läpi käsikirjoitusta, otettiin valokuvat mainoksia ja julisteita varten ja tutustuimme koko porukkaan. Näyttelijöitä meitä oli siellä minä ja Anneli Ranta, sekä imitaattorit Jukka Laaksonen ja  Juha Laitila. Muuta porukkaa olivat ohjaajamme ja käsikirjoittajamme Ville Virkkunen, sekä näytelmän tuottajat. Sillä porukalla pyritään sitten valloittamaan tulevat yleisöt. Valitettavasti itse produktiosta en vielä voi kertoa juuri muuta, kuin että kesällä 2017 tapahtuu!

Jukka Laaksonen, Anneli Ranta, mie ja Juha Laitila Kuva: Miia Parviainen
Maatilan prinsessat

Mutta paikka, jossa kokoonnuimme oli minulle täysin uusi. Kyseessä oli siis Ilolan maatila Valkeakoskella. Mukanani minulla oli rakas taaperoni ja äitini. Toivoin vain, että he jotenkin saisivat siellä ajan kulumaan, kun itse olisin töissä. Huoleni oli täysin turha, koska se paikka oli IHANA! Siellä todella oli tekemistä Töhöttimelle ja äidilleni koko viikonlopuksi.

Sillä aikaa kun itse tein töitä, pääsivät äitini ja Töhötin tutustumaan niin hevosiin, lampaisiin, pupuihin kuin lehmiinkin. Siellä oli myös super suloinen minipossu, kanoja, kukkoja, ankkoja ja viiriäisiä, koiria ja kissoja unohtamatta. Kaikki eläimet olivat piha-alueella, joten siellä oli helppo myös pienen ihmisen taapertaa karsinalta toiselle eläimiä ihmettelemään. Ja olihan siinä taas ihmettelemistä myös aikuiselle. Tällaiselle kaupunkilaistytölle on aina jotenkin rauhoittavaa ja mukavaa päästä katsomaan itsekin eläimiä, maalla asuvien ihmisten elämäntyyliä ja muutenkin sitä menoa. Ja voin sanoa, että kyllä ne työntekijät siellä töitä tekivätkin! Jos he eivät olleet kahvilassa/ravintolassa töissä, olivat he ruokkimassa eläimiä tai vaikka pesemässä saunaa. Oli todellista tekemisen meininkiä. Omat hommat tuntuivat melkoisen leppoisilta, vaikka pitkän päivän jälkeen olinkin ihan puhki. Illalla pääsimme onneksi saunomaan ja paljuun lillumaan, söimme iltapalaa ja painuimme pehkuihin.

Super söpö minipossu!

 

Paikka oli aivan ihana, meillä oli siellä erittäin hauskaa ja töitä tehtiin tehokkaasti. Sellainen huomio vielä tästä ilolan maatilasta, että siellä on aikoinaan kuvattu myös televisiossa nähty Maatilan prinsessat tv-sarja. Mielestäni minä ja Anneli oltiin varsinaisia prinsessoja maskeerauksen ja roolivaatteisiin pukeutumisen jälkeen, vai mitä? :D.

Tulevasta produktiosta tulee lisää infoa syksyn mittaan, olkaahan kuulolla niin täällä blogin puolella, kuin instagramin ja facebookinkin puolella!

Kuva: Miia Parviainen

Miian kuvia voi käydä katsomassa lisää täältä.

Love life

Kiti