Ime parsaa!

Heissan!

Teinpä ensimmäistä kertaa itse tankoparsaa. Ja vitsit, onnistuin! 

Ohjeet parsan paistoon katsoin Kakkupuoti Hurmaavan postauksesta Parsa hyppäsi pannulle. Ohje oli ensikertalaiselle sopivan helppo, joten uskalsin kokeilla. Kurkkaa ohjeet siis tuosta linkistä.

Parsan lisäksi tein uunilohta. Lohen päälle laitoin suolaa, sitruunapippuria, sitruunan mehua ja tilliä. Sitten vain uuniin 200´C ja noin 17 minuuttia. Tämä meidän lohipala ei ollut kovin iso, ja tuo 17 minuuttia oli juuri sopiva aika. 

Vielä lisäksi tein helpon hollandaisekastikkeen. Helpon siksi, että se tuli valmispussista..Vähän ehkä hävettää, kun en itse alusta asti sitä väkertänyt, mutta sanotaan nyt vaikka niin, että hullu paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä :D Uskon, itse tehty kastike on 100 kertaa parempaa kuin mikään valmiskastike. Mutta ihan syötävää tuokin oli.

Mutta pääosassa oli ne parsat! Ne onnistui hyvin! Ostin jo uuden satsin odottamaan, jos vaikka huomenna söisin niitä lisää. Niin, ja jopa meidän pikkuneiti tykkäsi! Lisäksi vielä salaattia, niin avot!

Rohkeasti vaan parsan kimppuun muutkin! Ei se ole ollenkaan niin vaikeaa se valmistaminen, kuin olin ajatellut!

Mukavaa uutta viikkoa!

Love life

Kiti <3