Ison tytön huone ja uusi matto

Heippa!

Meidän pikkuneiti on kohta jo 2,5-vuotias! Aika kuluu ihan järjettömän nopeasti. Lapset vanhenevat, mutta onneksi itse sitä pysyy aina yhtä nuorena ja hehkeänä..Joopajoo. Viime syksynä kirjoittelin meidän taaperon huoneesta (tässä) ja mietiskelin, että milloin lapsi pitäisi siirtää pois pinniksestä. Lisäksi (tässä) suunnittelin sitä isomman tytön huonetta, ja nyt on vihdoin sen postauksen aika, kun esittelen meidän neidin ison tytön huoneen. Suunnitelmat olivat hyvät, ja niitä pikkuisen muuttamalla, oli tulos seuraavanlainen.

Uusi ison tytön sänky ostettiin jo alkuvuodesta Maskusta. Uusi sänky oli ihan pakko ostaa, koska..

..elämä alkoi käydä vähän vaaralliseksi..

..Niin, keinot päästä sänkyyn ja pois alkoivat olla vähän liian jännittävät minun mielestäni.

Noh, uusi sänky siis ostettiin. Se on jatkettava Anniina -merkkinen sänky.

Jatkettava Anniina - sänky

Mietin jo viime syksynä sitä, kuinka ihmeessä tyttö suostuu jäämään illalla omaan sänkyynsä, kun tajuaa pääsevänsä sieltä pois, mutta todella hyvin meillä on mennyt. Yhden kerran ainoastaan hän on yrittänyt tulla pois huoneestaan sen jälkeen kun on peitelty unille. Siis uskomatonta! Sekin kerta päätyi ovelle, koska olin salamana paikalla ohjaamassa tyttöä takaisin sänkyynsä. Meillä tämä pinniksestä ison tytön sänkyyn siirto meni ihan super hienosti!

Mutta nyt kuvia ison tytön huoneesta.

Kuten näkyy, päävärinä on edelleen pinkki, mutta myös muita värejä huoneesta löytyy. Ei siis ole edelleenkään mikään sisustuslehtien taidonnäyte, mutta sellainen, josta me tytön kanssa tykätään. Ikean hyllykkö laatikoineen on ostettu naapuriltamme, pinkki Ikean pöytä saatiin yhdeltä ystävältä ja vihreät pikkujakkarat on serkkupojan vanhat. Sänky on ostettu uutena, samoin pikkuinen keittiö. Ja tuo matto. Se on nyt ihan uusi. Kerron siitä kohta lisää. Mutta siis hyvin edullisesti ja kierrättämällä on sisustettu tämä huone.

Siellä ne pöllöt seinällä edelleen kurkkivat!
Osa leluista kurkkii pussukoista
Virpomispalkaksi saatu säästöpöllö odottaa "ruokaa" hyllyn päällä.

 Ja oma pieni keittiö, jossa valmistuu äidille ja isille riisit, kanat, kakut ja muut herkut. On muuten todella kätevä tämä pieni keittiö. Se on ostettu muistaakseni Biltemasta viime syksynä.

Paavo-koira, Maukis-kissa, kilppari ja pupu huoneen vahtivuorossa.

Ja sitten se matto. Matto oli oikeastaan heräteostos, vaikka olinkin miettinyt, että uusi matto olisi kiva saada tytön huoneeseen. Tehdessäni aikaisemmin K-Raudan kanssa yhteistyötä, bongasin tämän maton sieltä, ja ostin sen samantien. Ajattelin juuri tällaisen maton raikastavan kivasti tytön huonetta. Hintakaan ei ollut paha, 39,90€. Ja mielestäni se sopii hyvin huoneeseen.

 Mitäs sanotte?

Sellainen huone tytöllä on! Lelut ovat toistaiseksi pysyneet hyvin järjestyksessä ja pöydän ääressä leikitään, piirretään ja syödään niitä omassa keittiössä kokkailtuja herkkuja. Kaikki tarpeellinen löytyy. Tyttö tykkää, ja se on pääasia.

Ja nyt vielä muistutus, että keskiviikkoon asti on voimassa arvonta K-ketjun kauppoihin blogissani (tässä postauksessa) käy äkkiä osallistumassa, niin olet mukana arvonnassa!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Love life

Kiti