Itse tehdyt juhlakynnet

Heissan!

Eilen olimme juhlistamassa ystäväni häitä, ja ajattelin pitkästä aikaa lakata kyntenikin. Perjantaina päivällä kävin kaupassa, ja päätin ostaa sieltä muutamat kynsikoristeet, jos vaikka saisin aikaiseksi laittaa niitäkin. Sen suuremmin en suunnitellut. Illalla saatuani lapsen nukkumaan, valitsin kynsilakan, otin ostamani koristeet ja kynsiviilan ja suunnistin parvekkeelle. Siellä aloin suhrata kynsiäni.

Tarrat ja lakat

Ensin viilasin kynteni suunnilleen samanmittaisiksi ja -muotoisiksi, sitten laitoin aluslakan. Annoin lakan kuivua, ja pistin kerroksen valitsemaani vaaleanpunaista kynsilakkaa. Kun sekin oli kuivunut, kävin katsomaan ostamiani koristeita. Mitähän näistä laittaisi ja miten..? Tässä välissä kävin hakemassa pinsetit, koska niiden avulla tarrojen laittaminen on huomattavasti helpompaa. 

Näitä..?
Vai näitä...?

Lopulta päätin, että more is more, ja laitoin jokaiseen kynteen tarroja! Valitsin valkoiset kukkatarrat, joissa oli vähän mustaa ja "timantteja". Niitä sitten aloin liimailla. Ja voin sanoa, että olipa hankalaa! Varsinkin kun vasemmalla kädellä yritin laittaa oikean käden kynsiin tarroja.. Jeps. Tarrojen laittamiseen tuhrautui hyvä tovi, mutta lopulta tarrat olivat paikoillaan. En oikein tiennyt, pidinkö kynsistä vai en, mutta siinä ne nyt olivat. Laitoin vielä päällyslakkaa kynsilleni, ja valmiit olivat.

Valmiit!

Ja kyllä, ihan hyvät niistä tuli. Vai mitä? :)

Oletteko te laittaneet itsellenne kynsikoristeita? Millaisia? Ja onko antaa hyviä vinkkejä toimivista koristeita, parhaista lakoista ja toimivimmista tekniikoista?

Ja vaikka kynnet tulikin ihan kauniiksi, en silti jaksa itse tuhlata aikaani kovinkaan usein kynsien laittoon. Mutta kyllä sitä voi juhlia varten välillä vähän panostaa :)

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Love life

Kiti