Jokaisella on oikeus mielipiteeseen

Heissan!

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa KIITOS kaikille teille, jotka minua uuden työn johdosta onnittelitte. Niistä jokainen lämmitti mieltäni erittäin paljon. Facebookini, instagramtilini, LinkedIntilini sekä blogini kommenttiosuus täyttyi toinen toistaan kannustavimmista viesteistä. Kiitos! Olen kuitenkin niin uuden ja jännittävän asian edessä omassa elämässäni, että noista saan voimaa silloinkin, kun tulee eteen haastavampi hetki. Kiitos vielä kerran!

<3

Jokaisella meistä on oikeus mielipiteeseen, myös siihen negatiiviseen. Niihinkin valitettavasti törmäsin tämän minulle upean mahdollisuuden myötä. Iltapäivälehdet huomasivat myös minun edellisen postaukseni, ja ylläripylläri, siitä oli tehty uutinen. Ei siinä mitään, sehän on toimittajien työtä. Ja sinänsä, jos minun uusi työni ja uusi tittelini ylittää uutiskynnyksen, voidaan ajatella, että maailmalla on periaatteessa hetkellisesti kaikki hyvin :)

Mutta niin, niihin negatiivisiin kommentteihin. Kuten olen joskus jossain postauksessani kirjoittanutkin, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, olisi parempi pysyä hiljaa. Kaikille se ei ilmeisesti ole mahdollista. Menin sitten lukemaan näiden "uutisten" kommentteja, ja kyllä se vaan on joillekin ihan pakottava tarve saada sanoa jotain ikävää. 

Onnittelut kaikille!

Hienoa. Ensin Toni Nieminen ja nyt joku näyttelijä. Näyttää vuokravälitysmarkkinoille kelpaavan konsultiksi kuka tahansa. Haluaisitko sinä jonkun peruskoulun käyneen mäkihyppääjä-näyttelijän arvioivan soveltuvuuttasi unelmatyöhösi?

Antti Ilmari Ankeinen

Nillittäminen lehdessä turhana julkkiksena siis kannattti...Aina Inkeriä lainatakseni Voi luoja ota mmmminutkin poiisss täältä työttömyydestä nnnnnnnnnn---nnnn...

On se kumma

Mulla olis jopa koulutus rekrytointikonsultin työhön, mutta lukuisista hakemuksista huolimatta en ole kelvannut...no, ei olekaan julkisuutta, millä ratsastaa

 

 Vaikka noissa ei nyt sen suurempia haukkuja ollutkaan, niin kyllä minä vaan mieleni pahoitin. En ole ratsastanut julkisuudella, vaan ihan oikeasti hain työtä, jota voin tehdä ma-pe 8-16. Näyttelijäntöitä kun tuolla ajalla harvemmin missään tehdään. Ja koskaan en ole itse yhteenkään lehteen soittanut nillittääkseni mitään. Ja tuohon ensimmäiseen kommenttiin en edes keksi vastausta..

Vaikka minulla ei kokemusta rekrytoinnista vielä olekaan, niin minä opettelen. Minua koulutetaan ja olen menossa myös koulutuksiin. Minä en ole mikään HR-henkilö, joka palkkaa työntekijät yrityksiin, vaan minä etsin sopivat vaihtoehdot, tsemppaan ja preppaan näitä kandidaatteja siihen oikeaan työhaastatteluun sen yrityksen oikean HR-henkilön tai muun johtajan kanssa. Loppujen lopuksi se on ihan siitä työnhakijasta itsestään kiinni, saako hän työpaikan vai ei. Mutta minä autan häntä pääsemään haastatteluun. Äh, ei minun tarvitse selittää..

Erityskiitoksen haluan osoittaa Tiipiin Emmi-Riikalle. Hän oli puolustanut minua Iltalehden kommenttiosioon ihan omalla nimellään ja kuvallaan. Lämmin kiitos <3

Ihmettelen negatiivisia kommentoijia täällä. Miksi puhua toisen ihmisen valinnoista tuohon sävyyn? Minusta Kirsi vaikuttaa varsin pätevältä ja valovoimaiselta henkilöltä. Uskon, että hän tulee olemaan tosi hyvä työssään.

<3

Meillä kaikilla on oikeus mielipiteeseen, oli se sitten negatiivinen tai positiivinen. Silti edelleen toivoisin ihmisten miettivän sitä, että onko kaikkea negatiivista pakko sanoa ääneen/kirjoittaa julkisesti..

Onneksi minulla on hyvä itsetunto, enkä jää märehtimään noita ikäviä asioita. Menen eteenpäin tukka hulmuten, suu hymyssä ja sydän ja mieli avoinna! Tehkööt jokainen omat valintansa elämänsä suhteen. Tämä oli minun valintani tällä kertaa, enkä voisi olla tyytyväisempi.

Kiitos vielä kaikille teille ihanille <3

Yksi kukka teille jokaiselle!

Love life

Kiti