Joulu ja SOME

Heips!

SOME on nykyään jokapäiväistä ja tuntuu,että myös jokahetkistä. Haluamme olla tietoisia, mitä missäkin tapahtuu, millaisia kuvia kukakin laittaa instagramiin tai mitä fb:ssa kirjoitetaan, ja miten ystävämme ja tuttavamme viettävät aikaansa. Toisaalta haluamme myös itse kertoa, jos olemme sairastuneet tai näyttää, kuinka hieno joulukuusi meillä on.

Näin hieno kuusi meillä on! Ja niin suloinen pikkutonttukin <3

Tämä on mielestäni ihan ok, mutta itse ajattelin yrittää viettää ainakin aattona mahdollisimman vähän aikaani SOMEssa. Saatatte nähdä jonkun kliseisen joulukuvan meidän Mollysta, joka toivottaa kaikille hyvää joulua, tai kuvan loistavasti onnistuneesta kinkusta tai ehkä lahjakasasta, mutta siihen pyrin sen jättämään. Niin, ja toki vielä aion jakaa linkin oman joulukalenterini viimeiseen luukkuun fb:ssa, mutta sitten jätän siihen! Sen verran pitää tuosta viimeisestä luukusta vielä sanoa, että se kannattaa käydä katsastamassa vaikka SOME-taukoa pitäisikin. Siellä on nimittäin luvassa ennennäkemätöntä materiaalia :D

Tavallaan tekisi mieleni pitää SOMEsta vähän pidempikin tauko, mutta en tiedä haluanko (tai pystynkö) kuitenkaan. Haluan nähdä muiden joulufiiliksiä, lukea muiden blogeja, kommentoida niitä, katsoa ihania kuvia ja tunnelmia, ja tottakai haluan itsekin ehkä jakaa jonkin ihanan tunnelma- tai herkkukuvan! Kait se on vaan nykyaikaa.

Juu, pidempää taukoa en taida pitää, mutta aattona keskityn LIVE-lähetykseen ympärilläni. Haluan olla läsnä hetkessä läheisteni kanssa, keskittyä yhdessä syömiseen, keskusteluun, lasten iloon ja riemuun!

Miten te aioitte toimia SOMEn kanssa jouluna?  Pidättekö pidempääkin taukoa vai jatkatteko normaalilla linjalla? 

SOMEllista tai SOMEtonta joulua!

Love life

Kiti