Juhlahumua Budapestissa

Heip!

Ja niin saa Budapestipostaus jatkoa. Jos et vielä ole lukenut edellistä postausta, niin voit käydä lukaisemassa sen täältä.

Mutta nyt jatkamme perjantai-illan gaalan ja lauantai-illan lookeihin. Pääsette varmaan sitten seuraavassa osassa ihan sinne Budapestiinkin :)

Perjantaina meillä oli tosiaan työpaikan vuosikokous, konferenssi ja iltagaala. Kamera ei kulkenut illan aikana mukana, mutta muutama kuva puhelimesta löytyi kuitenkin. Ne myöhemmin.

Lounaan yhteydessä ennen konferenssia otin pikakuvan jälkkäreistä. Mutta tämä oli pettymys. Sanonta "moni kakku päältä kaunis, sisältä pelkkää.." piti paikkansa. Kakkupalat näyttävät söpöiltä, maistuivat muussatulta pahvilta.

Söpöjä oli, mutta..

Olin samassa hotellihuoneessa kollegani Hennin kanssa. Henni on aivan ihana! On ollut niin suuri ilo tutustua Henniin tämän uuden työpaikan myötä. Teemme erittäin tiiviisti töitä yhdessä, ja voin sanoa, että kyllä työnteko on mukavaa, kun sitä saa tehdä ihanan työkaverin kanssa.

Mutta niin, yhdessä sitten valmistauduimme iltaa varten. Hiukset kuosiin, naama kuntoon ja mekkoa päälle.

Gaalanaikkoset Henni ja minä

Lopputulos oli oikein hyvä meidän molempien mielestä ja olimme valmiita.

Mekko ostettu ystävältä

Illan gaala oli todella gaala. Kaikki olivat pukeutuneet tyylikkäästi; miehillä oli puvut ja naisilla coctailasuja, iltapukuja, trendikkäitä haalariasuja yms. Kaikki olivat niin upeita. Ja tunnelma oli hilpeä. Gaalassa jaettiin palkintoja edellisen vuoden onnistujille ja tarjolla oli herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Teki niin hyvää tällainen myös ihan mielelle. Pitkästä aikaa pääsi laittautumaan ja syömään hienosti.

Gaalassa oli hauska meininki. Ja ruoka oli hyvää. Valitettavasti minun kuva-arsenaali illan herkuista on todella vajavainen! Mutta katsokaa nyt kuitenkin alkupalaa:

Eikö ole kaunis annos?
Laseja riitti

Mutta siinä ne minun kuvani koko perjantai-illalta. Säälittävää! Mutta hauskaa meillä oli. Pääsimme tutustumaan myös Unkarilaiseen yökerhoon, johon meidän koko porukalle oli varattu oma tila.

Lauantaina oli luvassa ensin hotellin aamupala. Voi apua, miten ihanalta tuntuikaan, kun sai mennä valmiiseen pöytään. Minulla ei tietenkään ole kuvia aamiaisestakaan, mutta voitte kuvitella. Siellä oli oma kokki paistamassa toiveiden mukaisia munakkaita, oli paikallista makkaraa (ehkä jotain meetvurstia) ja pekonia, hedelmiä, smoothieta, leipiä, myslejä ja vaikka mitä. Ja toki kahvia. Nautimme Hennin kanssa pitkän aamiaisen ja painuimme takaisin unille.

Iltapäivällä oli luvassa Spa Experience. Ja se oli todellinen experience!! Ajatuksena minulla oli, että kylpylä olisi vähän kuin Flamingo tai Rauha täällä Suomessa. Olin siis ajatellut, että pääsen ihaniin rentouttaviin pore- ja aromaterapia-altaisiin. Noh, tavallaan pääsin ehkä molempiin ja samaan aikaan..

Sisälle mennessämme ja pukuhuoneita etsiessämme tuli mieleen joku unkarilainen vankila, vaikka en sellaisessa olekaan koskaan käynyt. Mutta se virtsan  ja homeen haju, kamala ihmismäärä, rautaiset ovet, kapeat käytävät.. Jep, kokemus.

Noh, ehkä altaat yllättäisivät. Hennin kanssa suuntasimme suoraan ulkoaltaaseen. Ulkona satoi vettä ja oli kylmä, mutta lämmin allas odotti. Porukkaa oli kuin pipoa ja ulkona oli yksi iso allas. Sinne siis. Vesi itsessään tuntui miellyttävältä, mutta jotenkin ällötti. Näimme mm. kun yksi mies sylkäisi altaaseen, joku pariskunta vieressämme oli juuri alkamassa "hommiin", eikä se ilmeisestikään ollut ainut pariskunta "hommissa". Kaikki oli jotenkin todella ällöttävää! Viihdyimme kokonaista 20 minuuttia altaassa ja lähdimme pois. Meille oli varattu kylpyläaikaa 4 tuntia. Kiitos ei. Suihkun (joka oli vesihana) kautta vaatteiden vaihtoon ja taksilla hotellille. Jep, oli kokemus. En ehkä suosittelisi kavereille..

Illalla oli sitten taas aika valmistautua illalliselle. Hennin kanssa pistimme taas lilaa luomeen ja ei kun menoksi.

Lauantaina vähän rennommin

Illalliselta ei taaskaan ole kuvia, paitsi yksi iiiihanasta juustokakusta!

Marenkia, kermavaahtoa, juustokakku

Kuvat näköjään hieman tärähtäneitä, sorry!

Oli jälleen mukava ilta, mutta painuimme Hennin kanssa nukkumaan jo puolenyön kieppeillä, jotta jaksaisimme seuraavana päivänä tutustua Budapestiin. 

Ja niin saa tämä postaus taas päätöksensä, ja saatte odottaa vielä kolmatta osaa, ennen kuin pääsette itse Budapestiin :)

Love life

Kiti