Juhlapäivän Outfit

Hola!

Viime viikonloppuna juhlimme serkkuni 40-vuotissynttäreitä. Ilma oli jopa yllättävän kaunis, ja niinpä pistin päälleni mekon. Kyseessä oli yksi ns. luottomekoistani, ja huomaamattani olin mekon ottanut mukaani Helsingistä. On se hyvä, että jopa huomaamattaan pakkaa luottomekon mukaan! Nimittäin juhlia edeltävänä iltana kävin pähkäilemään, että mitähän sitä laittaisi syntymäpäiville päälle. Olin jo ajatellut lauantaiaamusta lähteä pikaisesti shoppailemaan jotain. Mutta matkalaukun avattuani ja hetken tutkailtuani Lappeenrantaan mukaan ottamaani vaatevarastoa, huomasin tämän mekon! Jess, ei tarvitse lähteä shoppailemaan! Tämä kelpaa kyllä. Vielä nahkarotsi kylkeen, ja valmis.

Mekko: Free Quent (ostettu laivalta), tekonahkatakki: Vero Moda, huivi: mistä lie ja laukku: MK

Kengiksi valitsin (ehkä parhaan tuntuiset kengät jalassa ikinä) Högl -merkkiset ballerinat pienellä kiilakorolla, jotka nekin ovat jo useamman vuoden vanhat. Mutta edelleen toimii hyvin, ja varsinkin maaseudulla, joissa korkkarien korot uppoaisivat multaan..

Högl ballerinat. On muuten erittäin hyvä ja laadukas kenkämerkki!

Juhlat olivat jälleen kerran todella mukavat. Paikalla oli paljon ihania sukulaisiani, tarjoilut olivat aivan käsittämättömän herkulliset ja miljöö jotain ihan mieletöntä. Voitte käydä ihastelemassa miljöötä viime kesäisestä postauksestani täältä. Jos kaipaatte ideoita omaan puutarhaanne tai muuten vaan haluatte katsoa kaunista puutarhaa, niin kannattaa klikata. Kiitos vielä kaikille asianosaisille!

Mutta niin, sellainen puolikesäinen look tällä kertaa! Tosin näitä kuvia katsottuani pakotin itseni vaakaan.. Ja juu, tarttis tehrä jottai! Ja tiiättekö, se jottai alko tänään. Eli kevyempi heinäkuu, tervetuloa!

Mutta mitäs pidätte raidan ja nahan yhdistelmästä? 

Love life

Kiti