Juoksuinto karkuteillä

Hola!

Voi apua! Missä on minun juoksuintoni? Onko se kadonnut kylmän sään tultua? Onko tilalle tullut erilaisia tekosyitä? Vastaus on KYLLÄ valitettavasti! Tai monesti on olo, että haluan lähteä lenkille, mutta minulla on totaalinen juoksukenkäongelma. Tai ainakin itse selitän tätä juoksemattomuuttani nyt sillä.. Ja sillä, että ulkona on kylmää ja pimeää! Huomaan heti, että lihaksistoni alkaa löystyä ja herkut maistua enemmän, kun silloin kun kävi jouksemassa säännöllisesti. Haluan saada intoni takaisin! Miten sen voisi saada takaisin? Onko teillä vinkkejä? Otan kaiken vastaan. Ja kyllä, paras vinkki jonka olen kuullut, on, että ota nyt hyvä nainen itseäsi niskasta kiinni ja lähde juoksemaan.. No niinpä niin.

Voisinko hyvällä omallatunnolla olla juoksematta loppuvuoden? Jos taas tammikuussa sitten aloittaisin? Joo, ei minua varmaan kukaan tästä syyllistäisi, mutta ihan hyvällä omallatunnolla tuo ei kyllä onnistu.. Tai jos vaikka kävisin vain niillä reippailla kävelylenkeillä! Silloin ei olisi niin suurta kenkäongelmaa... No niin, onpa taas ongelmia.

Mutta hei, antakaapa minulle innostusta taas lähteä lenkille! Ja tsemppejä olla ilman herkkuja pari viikkoa... Joulun ajaksi sitten unohdan herkkukiellon totaalisesti!

Love life,

Kiti