Kahdeksan vuotta sitten...

Heissan!!

1.11.2008 minä sanoin tahdon. Tänään on siis jo 8. hääpäivä. Helppoa ei ole aina ollut, mutta kenelläpä olisi. Näihin vuosiin mahtuu paljon niitä huiman hienoja hetkiä ja asioita, parhaimpana tyttäremme syntymä. Tyttäremme onkin suurin ja kaunein lahja, jonka olemme näiden vuosien aikana saaneet.

Rakas Töhötin <3

Viime viikonloppuna juhlimme parhaan ystäväni polttareita, ja silloin tuli elävästi mieleeni myös omat polttarini. Ne olivat 6.9.2008. Samana päivänä oli myös Olga ja Tuukka Temosen häät, joihin olimme menossa. Mutta toisin kävi...

Vanhempani olivat pyytäneet meidät Lappeenrantaan jo edelliseksi päiväksi, koska he halusivat juhlistaa omaa 35-vuotista taivaltaan avioparina (tämä oli juoni!). Otin siis juhlavaatteet mukaan Lappeenrantaan, josta sitten lauantaiaamuna suuntaisimme Iittiin häihin. Aamu koitti, olin yöpuku päällä ja suunnittelin suihkuun menoa, kun ovikello soi. Avasin oven, ja sieltä paukkasi sisään viisi miestä, joilla oli sukkahousut päässä ja valkoiset hupparit päällä. Säikähdin melkein kuoliaaksi!! Serkkuni, joka oli myös kaasoni, oli kertonut minulle pikku tyttönä kauhutarinoita valkohuppuisista miehistä, ja koko elämäni olen niitä sitten pelännyt (kiitos vaan!), niin voitte arvata reaktioni! 

Siinä sitten panikoidessa vähän taisin itkeä tirauttaakin. Minut oli yllätetty totaalisesti! Hoin vain, että pitää ilmoittaa Olgalle, ettei päästäkään häihin, en tiennyt mistään mitään, pyörin ympyrää, kunnes jotenkin sain vaatteet niskaani ja sitten minut vietiin autoon. Huh! Mutta ei niistä sen enempää, polttarit oli onnistuneet ja hauskat!

Viime viikonlopun polttarisankari saatiin myös yllätettyä, useammankin kerran päivän aikana, morsian selvästi nautti päivästä, ja on nyt valmis naimisiin. Yksi polttarivieraista oli suunnitellut päivitetyn version morsiussaunasta. Siinä ei oltu edes saunassa, vaan ohjeita ja toiveita annettiin pöydän ääressä. Asiat, jotka morsian halusi jättää taakseen, morsian kirjoitti lapuille ja sitten ne laput poltettiin. Mitä morsian odotti ja toivoi tulevaisuudelta, kirjoitti hän nekin lapuille, mutta ne hän sai mukaansa. Samoin jokaisen polttarivieraan ohjeet kirjoitettiin lapuille, jotka morsian sai mukaansa. Ohjeita oli kompromissien tekemisestä, anteeksi antamiseen ja pyytämiseen. Tämä hetki sai morsiamen kyynelehtimään, itse en meinannut kyyneliltä edes pystyä puhumaan! Ihanat ja tunnerikkaat polttarit, hyvää ruokaa ja hauskaa tekemistä hyvässä seurassa.

Mutta tosiaan, kahdeksan vuotta sitten olin mielestäni aika kaunis morsian. Hääpukuuni rakastuin heti, ystäväni Harriet laittoi kampauksen ja meikin, kukkakimpun väri oli teeman mukainen. Syyshäiden väriteema kun oli ruska ja kulta. En halunnut viettää häitä kesällä, koska ajattelin, ettei häiritä muiden kesälomia. Vaihtoehdot olivat siis pimeä marraskuu tai loskainen maaliskuu, jolloin ei ole oikein mitään kivaa. Lopulta päivämäärä 1.11. houkutteli, joten sillä mentiin.

Melkoinen prinsessaunelma!

Tässä sitä edelleenkin tarvotaan yhtämatkaa, koira ja tyttö rinnalla. Olen kiitollinen kaikesta siitä hyvästä, jota elämässäni nyt on.

Love life

Kiti