Kahvikissa

Moikka!

Onko lukijoissani yhtään kahvikissaa, käsi ylös!? Täällä on yksi suuren luokan kahvikissa. Aamu ei yksinkertaisesti lähde käyntiin ennen kahvia. Lapsiparkakin joutuu odottamaan aamupuuroaan äidin kahvin ajan.. Tosin tyttö osaa itse hakea itselleen kaapista smoothien (muutisen, kuten hän sen sanoo), ja niinpä sitä istutaan hetki yhdessä sohvalla lastenohjelmia katsoen, äiti kahvia hörppien, tyttö muutista imeskellen. Ihana, rauhallinen aamun aloitus, vai mitä?

Kahvikissa <3

Päivän aikana juon yleensä vielä pari kuppia kahvia, mutta klo 17 jälkeen en voi enää kahvia juoda, koska silloin yöunet sanovat minulle good bye. Ja tarkkaa on myös se maidon määrä kahvin seassa. Sitä ei missään nimessä saa olla liikaa eikä mielellään liian vähänkään. Pahempi on, jos on liikaa. En pidä maidon mausta muutenkaan, ja jos ihanaan kahviin laitetaan sitten liikaa maitoa, niin yäh.. Latte esimerkiksi ei kuulu ollenkaan suosikkeihini. Cappucino taas käy loistavasti.

Tässä juuri hörppäsin kupin kahvia, ja nyt taas jaksaa. 

Helmikuu loppuu tähän päivään ja huomenna on jo maaliskuu! Mitäs sitä maaliskuulle keksisi? Jokohan ne aurinkoiset päivät ja keväinen fiilis saapuu? Oih, kevät! Itse ainakin tuntuu, kuin heräisin uudestaan eloon joka kevät! Ensi kuulle onkin luvassa yksi ihana keväinen yhteistyöpostaus, mutta siitä lisää ensi kuun puolella :)

Aurinkoa odotellen!

Love life

Kiti