Kameran kotimaanmatkailu päättyi

Heiiii!!

Nyt on iloisia uutisia! 

Olette saaneet katsoa kamalia kuviani näissä muutamissa postauksissani nyt kuukauden verran, ja syy siihen on ollut kamerani kotimaanmatkailu. Kerroin siitä tässä postauksessa. Mutta nyt hän on palannut kotiin! Siitä iso kiitos Katalogin Katariinalle! Kiitos, hali ja pusu<3

Tosiaan, silloin Starboxin pikkujouluissa, joista voitte lukea esimerkiksi täältä ja täältä, kamerani jäi Katariinan autoon, ja matkasi Virojoen kautta Kotkaan. Siellä se on ollut hyvässä tallessa koko joulun, eli meidän joulun kuvat on kaikki otettu kännykällä..kiva. Mutta joka tapauksessa, tämän viikon alussa laitoin Katariinalle viestiä, että saisikohan kameraa jotenkin Helsinkiin.. Tiesin kyllä, että koska minä olin kameran autoon unohtanut, olisi ollut minun tehtäväni matkata Kotkaan hakemaan se. Mutta aikataulut eivät vaan oikein antaneet myöden. Mutta koska Katariina on fiksu ja kekseliäs nainen, hän keksi keinon!

No miten se kamera sitten päätyi Helsinkiin?

Kameran minulle toi herrasmies, joka ajaa linja-autoa, ja tämä herrasmies on ilmeisesti Katariinan ystävä. Katariina oli sopinut kameran kotiinkujetuksesta hänen kanssaan. Toteutus meni sitten ilmeisesti jotenkin näin: Katariina oli odottamassa bussipysäkillä kamera kourassa, bussi pysähtyi pysäkille ja Katariina antoi kameran kuskille. Kuski ajoi vuoronsa Kamppiin ja käveli sitten tuomaan kameran työpaikkani läheisyyteen! Itse joustin jopa sen verran, että menin hakemaan kameran ulkoa.. Kiitin bussikuskia vaivannäöstään. Hän vastasi niin kuin paras asiakaspalvelija voi vastata: Oli ilo palvella! Kameran tuomisesta ei ollut hänelle mitään vaivaa. Olen niin kiitollinen näille ihmisille, että kamerani on nyt kotona! Ehkä pääsette piankin näkemään vähän laadukkaampia kuvia. 

Suuri kiitos vielä Katariinalle ja bussikuskille!

Kuva menneeltä kesältä

Love life

Kiti