Kampaajan tarve - taas!

Hopsansaa!

Kiirettä pitää niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Missä välissä ehtisin siis keskittyä hetkeksi itseni kaunistamiseen ja hiusteni hoitoon ihan kampaajalla? No en missään välissä ainakaan täällä Helsingissä. Niinpä pitää ottaa käyttöön suunnitelma B. Suunnitelma B pitää sisällään yksien teatteriharjoitusten perumisen, junamatkan kohti Lappeenrantaa, hetken huilaamisen vanhempieni luona ja kampaamokäynnin Lappeenrannassa samalla reissulla. Kaikki on siis järjestettävissä, kun oikein yrittää ja sumplii.

Niinettätuota näin..

Viimeksihän olen käynyt kampaajalla toukokuussa, ja sen kyllä huomaa. Tursake niskassani on taas alkanut elää omaa elämäänsä, ja parhaani mukaan olen yrittänyt taltuttaa sitä jotenkin. Toisinaan onnistuen, toisinaan taas en. Useimmiten en. Tursakkeen lisäksi hiusteni tyvi näyttää siltä, kuin olisin vedellyt meetvurstilla pitkin päänahkaa. Eli vaikka kuinka pesen hiuksiani, näyttävät ne silti likaisilta. Yh, en tykkää. Lisäksi hiusteni väri on taas alkanut kellastua. Tarvetta olisi siis uudelle värille ja uudelle mallille. Edellisellä kerralla Lindan käsittelyssä käytyäni olin todella tyytyväinen sekä väriin että malliin. Nytkin ajattelin lähteä samalla mallilla, tai ehkä vähän lyhyemmällä. Ja ehkä väri saisi olla tällä kertaa jotain vähän syksyisempää.. Vai tulisiko teiltä taas jotain ideaa minun pääni menoksi? Hiukset lyhyemmäksi vaan, vai annanko kasvaa? Tuhkanvaaleaa vai ehkä vähän liukuvärjäystä? Runsaasti raitaa?

Niin kaunis tyvi...

Ja niin, tämä kampaamokäyntihän on jo varattu! Eli ei mene kovinkaan kauaa, kun pääsen istahtamaan kampaamotuoliin, päivittämään kuulumiset kampaajaystäväni kanssa ja samalla uudistamaan hiukseni. Voi että, miten ihminen voikin piristyä jo ajatuksesta kampaajalle pääsystä! Mutta niinhän sitä sanotaan, hiukset ovat naisen kruunu. No en siitä tiedä, mutta kyllä omat hiukset vaikuttavat itsetuntoon. Kun tukka on hyvin, ei tarvitse edes kellon näkyä.!

Love life

Kiti