(Kauhean) ihana mutanaamio

Heissan!

Palattuani kunnolla työelämään tuossa muutama viikko sitten, olen jälleen päivittäin meikannut. Aikaisemmin ei todellakaan tullut joka päivä meikattua, pelkkä kasvojen pesu ja rasvaus saivat riittää. Mutta nyt olen laittanut meikkivoidetta, puuteria, aurinkopuuteria, poskipunaa, ripsiväriä sekä kulmaväriä, huulipunaa unohtamatta. Vaikka joka ilta pesenkin kasvoni kunnolla, niin toisinaan tuntuu, että epäpuhtauksia kerääntyy iholle, ihohuokoset tuntuvat suurenevan, ja iho tuntuu kuivalta. Niinpä olikin aika laittaa kasvonaamio, rentoutua hetkisen, pestä naamio pois, ja nauttia puhtaasta ja raikkaasta olosta.

Olen jo useamman kerran tehnyt postauksen erilaisista MayBeauty-tuotteista, ja jälleen on luvassa uusi ihana tuote samalta sarjalta: MAYBEAUTY The incredible PORE MASK, toisin sanoen ihastuttava mutanaamio.

The incredible PORE MASK

Kasvonaamio lupaa puhdistaa ja pienentää ihohuokoset, imeä talia ja rasvaa iholta, sekä tehdä ihosta tasaisemman ja puhtaamman. Oma ajatukseni oli, että haluan puhdistaa viikon epäpuhtaudet kunnolla, rentoutua naamio kasvoilla, ja mennä lopulta nukkumaan pehmeämmällä ja raikkaammalla iholla. Oma ihoni on aina ollut aika hyvässä kunnossa, mutta lisähoito ei koskaan ole pahitteeksi. Niinpä lapsi unille, ja naamio naamaan.

Naamio

Naamio oli väriltään vaaleanharmaata, ihanan pehmeää ja hajutonta. Ensisilmäyksellä ajattelin, että onpa naamiota vähän, näinköhän se riittää koko kasvoille. Sitten ei muuta kuin levittelemään.

Naamio levitetään sormin. Aloitin laittamalla naamiota useampaan kohtaa kasvoja, ja sitten levitin. Naamio levisi helposti, ja tuntui ihanalta. Ja tiedättekö mitä, se riitti vallan mainiosti! Ja sain ihan paksun kerroksen kasvoilleni.

Valmis!

Kun naamio oli levitetty kasvoille, annetaan sen kuivua 15-30 minuuttia. Sen aikaa istuskelin sohvalla ja katselin telkkaria.

Kauhean ihana mutanaamio!

 Pian kasvojani alkoikin kiristää. Ei missään nimessä ikävällä tavalla, naamio vain kuivui. Odottelin n 25 minuuttia, jotta paksuimmatkin kerrokset naamiota oli kuivunut, ja siirryin takaisin kylpyhuoneeseen. Kuivunut naamio kiristi kasvojani jo sen verran, että suu ei enää auennut kunnolla. Aika hassu tunne :) Lisäksi naamio oli muuttunut vaaleanvihertäväksi.

Ei aukea suu enempää :D

Ei muuta, kuin lämpimällä vedellä pesemään naamiota pois. Pesuhetki kesti jonkin aikaa, jotta sain kaiken naamion pois, ja loput lähti pyyhkeellä. 

Pesun ja kuivauksen jälkeen iho tuntui puhtaammalta ja raikkaammalta. Suuren suuria eroja ihohuokosten koon muutoksessa en huomannut, mutta iho oli pehmeä kuin persikka. Iho ei myöskään tuntunut ollenkaan kuivalta. Olo oli juuri ihana, suoraan nukkumaan mentävä, kuten ilmeestä näkee..

Rentoutunut, raikas, pehmeä

MayBeauty haluaa antaa teillekin mahdollisuuden kokeilla tätä ihanaa naamiota. Klikkaamalla linkkiä maybeauty.fi/kirsipore ja koodilla kirsipore ,saat tilattua tuotetta 30% alennuksella! On hyvä hoitaa kasvojen iho kuntoon ennen kesää. Puhdas iho, parempi olo, vai miten se menikään :)

Raikasta oloa kaikille!

Love life

Kiti