Kauniit kivijalkaliikkeet

Heip!

Viime viikolla, yhtenä iltana, sain ihan yllättäen omaa aikaa. Yksi ihana ystäväni halusi ottaa tyttäreni illaksi hänen luokseen hoitoon, ja kuulemma minä sain tehdä sen aikaa mitä halusin! Ja koska olin Ullanlinnassa, ihanien pikkuputiikkien ympäröimänä, ajattelin lähteä katsastamaan niiden antia. Silti oloni oli hyvin outo, koska tyttö on aina minulla mukana iltaisin. Alkuun en osannut oikein tehdä mitään. Mutta onneksi pääsin lopulta vauhtiin, ja olikin todella rentouttavaa. Kamera lauloi, koska kaikki oli vaan niin ihanaa ja upeaa!

Tästä postauksesta tuleekin hyvin valokuvapainotteinen!

Ensimmäiseksi menin ihanaan sisustuskauppa Winkeliin. 

Seuraavana astuin sisään S.A.L.I. -liikkeeseen. Täällä kaikki oli ihan älyttömän suurta! Tunsin olevani Liisa Ihmemaassa sellaisena pikkuruisena. Pitäisi olla kyllä ihan valtava asunto todella korkeilla huoneilla, että esimerkiksi tämän liikkeen valaisimet pääsisivät oikeuksiin.

Seuraavana päädyin Tikau liikkeeseen. Siellä oli myös maailman suloisimpia lastenvaatteita!

Ja siitä Koo Pérnuun. Ihanan jouluista.

Ja siitä vielä Rakennusapteekkiin. Eikö olekin hauska nimi? Ihan nimen vuoksi oli pakko astua sisälle liikkeeseen :)

Oih, oli kyllä ihana käpytellä pitkin Ullanlinnaa, nauttia jouluisesta tunnelmasta ja ihastella sisustusliikkeitä. Kuten huomaatte, kuvia on aika paljon. Se kertoo vaan siitä, että olin niin fiilareissa kaikesta kauniista :)

Mitään en kuitenkaan ostanut (paitsi yhden paidan Kaivarin Kanuunasta, joka maksoi kokonaista 6€). Sitten käpyttelin takaisin ystäväni luo hakemaan tyttöä kotiin. Siellä oli kaikki mennyt aivan ihanasti. Tyttö oli ollut taas oikein kiltti ja reipas. Siis vieraskoree. No hyvä vaan, että osaa käyttäytyä kylässä...

Ja sitten asiasta kukkaruukkuun!

Tyttö ja koira nukkuu, mies tekee omia juttujaan ja minulla on kasvonaamio kasvoillani. Voitte käydä katsomassa täältä, millainen naamio! Omaa arjen luksusta!

Ihanaa illan jatkoa ja hyvää yötä <3

Love life

Kiti