Kaunis ja toimiva keittiö helposti

Hola!

Oletko haaveillut uudesta keittiöstä? Millainen olisi sinun unelmiesi keittiö? Mitä asioita pidät keittiössäsi tärkeinä?

Minun mielestäni keittiö on kodin sydän. Olen tarkka keittiön siisteyden kanssa, en pysty esimerkiksi keittämään kahvia, jos tiskialtaassa on astioita. Tai siis, ennen lasta olin hyvin tarkka, nyt on ote vähän lipsunut. Pidän edelleen siitä, että leivänmuruja ei ole pöydillä, astiat ovat niille tarkoitetuilla paikoilla, tasoilla on tilaa kokkailla, ja tavarat ovat helposti saatavilla. Nykyään myös tykkään, kun pikkuneiti istuu keittiön lattialla leikkimässä leluillaan minun kokkaillessa. Keittiössä vietetään loppupeleissä paljon aikaa päivässä. Siellä loihdin herkut (lue: arkiruoat) pöytään ja myös lievitän turhautumistani tai kiukkua vaikka tiskaamiseen tai pöytien pyyhkimiseen. Keittiössä tapahtuu paljon niin fyysisesti kuin henkisestikin. Keittiö todella on kodin sydän.

Parisen viikkoa sitten pääsin tutustumaan Lappeenrannan Puustellin myymälään, upeisiin keittiöihin ja Puustellin palveluihin. Sisään astuessani näin upean musta-valkoisen modernin keittiön. Oih, sellainen olisi ihana! Ja saarekkeella vielä! Ja ne lamput! Katsokaa nyt!

Selkeää linjaa ja suomalaista laatua

Kyllä, voisin ottaa tuollaisen omaan kotiini milloin vain! Tosin meille ei saa saareketta... No mutta, jos olisin nyt keittiöremonttia suunnittelemassa, tietäisin, mistä lähtisin liikkeelle.

Tässä vielä yksi kaunis ja minun makuuni oleva keittiö. Samaa värimaailmaa, mutta rouheammilla pinnoilla. Kyllä tuolla kelpaisi kokkailla!

Juu, kyllä siellä kokkailisi :)

Ihastellessani erilaisia keittiöitä ja jutellessani Lappeenrannan Puustelli-yrittäjien Jussa ja Susanna Joensuun kanssa, kyselin heiltä, miten helppoa keittiöremontin tekeminen voisi helpoimmillaan olla. Yllätyin vastauksesta. Se oli, tulee tänne avoimin mielin, ja antaa meidän hoitaa kaiken. Todellako?! Kait sitä nyt jotain ajatusta täytyisi olla, jos niinkin isoa asiaa kuin keittiötä on remontoimassa. Mutta juu, se riittää, että olet ajoissa liikenteessä, osaat heidän myymäläänsä ja tulet mieli avoinna. Olin hölmistynyt. Sitten he selittivät minulle asian. Puustellilla on ns. ALL INCLUSIVE REMONTTIPALVELU. Helpommalla et voi päästä. Mitä tämä palvelu sitten pitää sisällään? No kaiken! Kokonaisuus alkaa maksuttomasta suunnittelupalvelusta, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ja vaatimukset. Sen jälkeen halutessaan voi jättää kaiken heidän hoidettavakseen. Se pitää sisällään suunnittelun, mittauksen, valmistuksen, vanhan keittiön purkamisen, muuta tarvittavaa remonttia uuden keittiön yhteyteen, uuden keittiön toimituksen, asennuksen, loppusiivouksen, takuun 30:lle vuodelle, ja sen, että asiakas on tyytyväinen. KAIKEN. Helpoimmillaan keittiöremontti voi siis olla todella helppo! 

Jussa sanoi, että kaikki luvataan tehdä niin hyvin, että he eivätkä heidän asentajansa joudu piilottelemaan asiakkailtaan, vaan voivat pystypäin kohdata missä tahansa, milloin tahansa. Puustellilta löytyy omat putkimiehet, sähkömiehet ja asentajat. Myös itse asennustyölle on kahden vuoden takuu. Puustelli itse kouluttaa omat asentajansa, joten työ on takuuvarmasti laadukasta. Mutta siksi kannattaakin olla ajoissa liikenteessä keittiöremonttia suunnitellessa, koska asentajat ovat kiireisiä, ja heidät on monesti varattu jo useammaksi kuukaudeksi eteenpäin.

Puustelli on suomalainen yritys, joka tunnetaan korkealuokkaisista tuotteista ja hyvästä palvelusta.  

Harjavalta-laadusta syntyi käsite jo vuosikymmeniä sitten. Kalusteet valmistetaan aina korkealuokkaisista materiaaleista ja mekanismeista, ekologisuudesta tinkimättä. Moderni tehdas sekä tuotanto- ja valmistustavat varmistavat asiakkaallemme kestävät, pitkäikäiset ja turvalliset tuotteet. Puuovien valmistus kertoo puuseppäperinteiden säilymisestä tehtaallamme. Puustelli-laadusta kertoo sekin, että asiakkaistamme huikeat 95% on tyytyväisiä toimintaamme. Teemme intohimoisesti töitä yltääksemme yhä parempaan suoritukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. 

Katsotaan taas lisää kuvia keittiöistä. Koska makuja on monia, pitää myös keittiöitä olla erilaisia.

Pehmeämpää sävymaailmaa rouheilla pinnoilla
Miinus-keittiö

 Ekologisuus, toimivuus, kestävyys, muunneltavuus ja ajattomuus ovat Puustelli Miinuksen suurimmat plussat. Uraauurtava innovaatio on vedenkestävä ja kierrätettävä biokomposiitista valmistettu runkokehikko, joka on syrjäyttänyt muut rungoissa perinteisesti käytettävät materiaalit kuten MDF- ja lastulevyn.
Miinus-keittiöissä pyritään saavuttamaan kaikki, mitä nykypäivän keittiö tarvitsee kuitenkin käyttämällä mahdollisimman vähän luonnonvaroja, materiaalia ja komponentteja.

Juu, hyvältä näyttää!
Maalaisromanttinen keittiö
Sopisin hyvin tähänkin keittiöön istuskelemaan :)

Oih, niin paljon upeita keittiöitä! Mikä näistä oli sinun suosikkisi?

Jos siis olet haaveillut uudesta keittiöstä, kannattaa astua rohkeasti Lappeenrannan Puustellin myymälään ja kysyä lisää. Lappeenrannan Puustelli hoitaa hommat aina Luumäeltä Simpeleelle asti, joten koko Etelä-Karjala saa takuuvarmasti laadukasta palvelua. Käy tutustumassa Lappeenrannan Puustellin Facebook-sivuihin tästä.

Ja siitä se ajatus sitten lähti... :)

Love life

Kiti