Kaupunkilaistyttö maalla

Heissan!

Viime viikonloppureissu suuntautuikin Lappeenrantaan. Ensin pääsin minäkin osallistumaan ihanaan bloggareiden tapahtumaan! En juurikaan seuraa muotia, tulen muodissa aina vuoden myöhässä, meikkaan kyllä, mutta en läheskään joka päivä, hotelleissa on tullut oltua aika paljonkin keikkatöiden merkeissä, mutta silti tämä bloggaritapahtuma, jossa pääsimme tutustumaan Marks&Spenceriin, Emotioniin ja Hotelli Lappeeseen, oli todella mielenkiintoinen ja mieltä ja silmiä avaava. Parasta oli tietenkin seura, eikä voi jättää mainitsematta Trattoria Casan herkkuruokiakaan. Kannatti siis todellakin osallistua! Kiitos vielä Emmi ja Krisse, kun järjestitte tämän, ja erityiskiitos kaikille upeille bloggareille, joihin pääsin tutustumaan! Minun ei tullut kuvia räpsittyä, mutta kuvia ko. tapahtumasta voitte käydä vilkaisemassa esim. Katalogi-Katariinan postauksesta :)

Lauantaina oli serkkuni valmistujaisjuhlat Lappeenrannan Vilkjärvellä. En ollut käynyt siellä todella moneen vuoteen, mutta sinne ajellessa muistin, että olen ollut pikku tyttönä siellä heinätöissä, ja että siellä oli hevosia.

Nyt ei enää hevosia tai muitakaan eläimiä ollut, mutta sukulaisia kylläkin, ja melkoinen lauma! Ihanaa, rakastan juhlia, kun niissä aina näkee kaikki! 

Pikkuserkukset <3

Ja ne maisemat! Tästä tuleekin aika kuvapainoitteinen postaus, mutta kun kaupunkilaistyttö pääsi oikealle maaseudulle, niin kyllä taas mieli ja sielu lepäsi. Lisäksi tämän kyseisen pihan voisi helposti ilmoittaa Suomen kaunein piha -ohjelmaan! 

Tällaisia kuvia ottaessa ja postaillessa sitä toivoisi omistavansa järjestelmäkameran, ja että osaisi vielä käyttääkin sitä.

Suuntana rantasauna

Tässä loppuun vielä sankari, vastavalmistunut filosofian maisteri, serkkuni Henri. Onnea vielä kerran puheviestinnän mestarille!

Puheviestinnän mestari ja toinen, joka vaan puhuu paljon...

Ja tarjoulupöytä.

Kyllä maalla on mukavaa!

Love life,

Kiti