Kesä, kesä, kesä, kesä!

Vihdoinkin!

Nyt ollaan saatu nauttia ensimmäisistä oikeista kesäpäivistä! Minä olen niin onnellinen! Ai miten ihanaa on ollut lähteä ulos, kun ei ole tarvinnut laittaa ylle montaa kerrosta vaatteita päälle, tai yleensäkään miettiä niin suuresti, että onko siellä nyt oikeasti kylmä, vaikka aurinko paistaakin. Ehei, siellä on lämmin, kun aurinko paistaa! Edes tuuli ei ole saanut ilmaa tuntumaan kylmältä.

Tänäänkin kävin aamusta Mollyn kanssa lenkillä, niin ihan sain olla hihattomassa paidassa jo aamulla klo 9! Ei sellaista olekaan tapahtunut vissiin vuoteen. Ai että! Oooooo, kesän lapsi mä oooooooon! Aaaaaaa, villi luonteeni ooooooon! 

Vähän pissihuumoria päivään :D

Tässä on lähiaikoina ollut hurjaa kiirusta joka suuntaan, ja postauksen aiheita on kertynyt oikein kasa varastoon, ehtisinpä vain kirjoittamaan ja postailemaan. Ensi viikolla jos hyvin käy, saatte lukea useammankin postauksen. Mielessä on postaus ainakin meidän koiramummon synttäreistä, Koko Suomi Tanssii -tapahtumasta, Kympin nainen -tapahtumasta ja kohtahan tämä minun bloginikin täyttää 1 vuotta, joten siihenkin liittyen on juttua mielessä.

Pysykäähän siis kanavalla, juttua on tulossa, kunhan vaan ehdin näpytellä :)

Nyt leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille! ...Tai kuinka leppoisa siitä nyt voi tulla, kun Suomi pelaa tänään pronssista.. En olisi turnauksen alussa uskonut, että tällä joukkueella päästään vielä mitalitaistoon, mutta niin vaan kävi. Peukut pystyyn, että Suomi kaataa Venäjän :)

Nyt lähes leppoisaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Love life

Kiti