Kesäloma-aktiviteettia osa 1

Heissan!

Tällaisena vähän viileämpänä kesäpäivänä on hyvä muistella viime viikon hellettä ja kesäloman aloitusta. 

Kesäloman aloituksen kunniaksi suuntasimmekin perheen kanssa Kalasataman ja uuden Isoisänsillan kautta Korkeasaareen. Satuimme juuri Isoisänsillan avajaisiin, ja porukkaa oli mukavasti liikkeellä. Sää oli kaunis ja lämpötila oli lähellä hellelukemia, ellei jopa yli. 

Isoisänsilta Kalasatamasta Mustikkamaan kautta Korkeasaareen
Tyylikästä arkkitehtuuria
Tervetuloa Korkeasaareen!

Vaikka Isoisänsillalla riitti väkeä, Korkeasaari oli ihanan rauhallinen. Koulujen kesälomat eivät vielä olleet alkaneet, joten ajankohta ennen kesälomatungoksia oli loistava. Kävin Korkeasaaressa edellisen kerran muutama vuosi sitten. Silti aina kun sinne menee, tulee mieleen se jännitys ja into, mikä oli lapsena, kun sai nähdä eksoottisia (ja myös vähemmän eksoottisia) eläimiä. Leijonat, tiikerit, apinat, karhut ja hirvet vain odottivat minua! Ihanaa oli päästä näyttämään niitä eläimiä nyt omalle tytölle.

Kissalaaksossa oli hellepäivänä aika hiljaista. Leijonat ja tiikerit vetelivät sikeitä, amurinleopardi sentään jaksoi vähän käppäillä, ilvestä ei edes näkynyt, muista kissaeläimistä puhumattakaan. Siis vaikka tungokselta vältyimme ja pääsimme katsomaan eläimiä ihan lasin vierestä, emme silti paljoa nähneet. Onneksi sentään muutamat isot kissat näyttäytyivät.

Le-le-le-le-lepardi!
Älä herätä nukkuvaa leijonaa...sshh!

Pikku neiti oli ensimmäistä kertaa eläintarhassa. Kiinnostuneena hän katseli ympärilleen ja eläinten häkkeihin, mutta voiton vei hänen silmissään hanhet. Kyllä, ne maanvaivat, jotka p*skovat joka paikkaan ja sähisevät ja uhkailevat! Niistä neiti oli aivan innoissaan! 

Töhötin ja hanhi

 

Apina tuijottaa tytön ilmapalloa

Vaikka monet eläimet olivat untenmailla, niin tämä oli ihana kesäloman aloitus. Lapsena Korkeasaaressa käynti oli upea kokemus. Niin myös näin aikuisena, vaikka siitä ei enää osaakaan nauttia ihan samalla tavalla. Sitä katsoo oman lapsen intoa ja iloa, nauttii kauniista säästä ja hyvästä seurasta.

Luontodokkariainesta: parittelevat kilpikonnat
Riikinkukkopariskunta

Suosittelen lämpimästi muillekin!

Love life,

Kiti