Kesäloma-aktiviteettia osa 3

 

Heissan!

Kesä on jo pitkällä, ja suurimman osan ajastani olen viettänyt iloisessa ja kauniissa Karjalassa. Tällä viikolla kuitenkin palasin Helsinkiin kotiin. Pitää antaa välillä vanhemmilleni aikaa huilata, kun olemme Töhöttimen kanssa pyörineet heidän jaloissaan jo monta viikkoa, kiitos ja anteeks :D !

On kyllä ihana olla kotonakin. Ja saada nukkua omassa sängyssä! Kyllä se vaan on aikamoista herkkua.

Mutta ei se sitä kesäloma-aktiviteettia ole ollut, vaan se, että päätimme käydä sellaisessa paikassa, jossa en ollut koskaan ennen syystä tai toisesta käynyt. Ja tämä paikka oli Luonnontieteellinen museo . Ja heti voin sanoa, että SUOSITTELEN! Siellä viihtyi niin lapset kuin aikuisetkin.

Jo sisään astuessamme upean rakennuksen aulassa meitä odotti norsu!

Töhötin innostui jo siitä niin paljon, ettei enempää olisi tarvinnut nähdäkään. Näkemistä oli kuitenkin paljon. Ihan kaikkea informaatiota en ehtinyt lukea, kun Töhöttimen vauhti oli paikoitellen n 100km/h. Mutta perässä pysyin, just ja just.

Tässä muutamia kuvia museosta kierrokseltamme.

Siinä se on, oikeassa koossaan!

Ensimmäisessä kerroksessa oli luurankoja.

Seuraavista kerroksista löytyi tallaisia:

 

Töhötin vissii uimaan menossa

Ja nyt toistan itseäni: Menkää ihmeessä käymään tuolla! Vaikka sateisena päivänä, jos ei muuta tekemistä keksi. Oli ehkä parempi paikka kuin korkeasaari, koska kaikki eläimet oli näkyvissä :D

Love life

Kiti