Kesän paras festari

Heissan!

Viime sunnuntaina Helsingin Jätkäsaaressa tapahtui. Helsingissä nyt tapahtuu oikeastaan joka päivä jotain, mutta minä olen jotenkin aina kaikesta tietämätön tai jotenkin muuten myöhässä. No sunnuntaina en ollut myöhässä, vaikka vasta sinä aamuna sain tästäkin tapahtumasta tietää. Ja se mikä tapahtuma oli, oli Satamahulinat. Ei sanonut minulle mitään. Mutta armas naapuriäippien whatsapp-ryhmä osasi kertoa, että siellä olisi esiintymässä Kikattava Kakkiainen, ja he aikoivat mennä  lapsineen sinne. OK... Siis esiintyy mikä?! Juu, ilmeisesti joku lasten tyyppi, minulta mennyt vähän ohi. Mutta ei muuta kuin lapsi kainaloon ja festareille!

Päästyämme hulinapaikalle, huomasin, että aika moni muu selvästi tietää mikä Kikattava Kakkiainen on. Sen verran paljon oli lapsia vanhempineen saapunut paikalle. Ja kohta minäkin tiesin Kikattavan Kakkiaisen! Mietin vain, että kuka on keksinyt nimen Kikattava Kakkiainen?! Ei mikään kovin mairitteleva nimi...

Kukas se sieltä kurkkaa?
Kikattava Kakkiainen ja Mc Citykani

Mutta hyvin vetivät Mc Citykani ja Kakkiainen. He tanssivat ja lauloivat, ja saivat lapset hyvin mukaan tanssimaan. Mietin vain, että on siinäkin duuni, olla Kakkiainen, mutta sitten muistin, että niin, näyttelijän työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, ja myös usein ihan hullua!

Ja mahtoi olla Kakkiaisella ja Mc Citykanilla kuuma! Muistan, kun ennen muinoin olin itse jossain Lappeenrannan Urheilumiesten tapahtumassa maskottina. En enää muista mikä eläin olin, mutta parina kauniina kesäpäivänä teini-ikäisenä tuli sellainen karva-asu päällä Kimpisen urheilukentällä heiluttua. Oli kuuma.

Mutta oli siellä hulinoilla muutakin, esimerkiksi ihania Crepesejä! Otimme tytön kanssa yhden letun puoliksi hedelmäcocktail-täytteellä, kermavaahdolla ja suklaakastikkeella!! N-A-M!! Meille maistui! Olisin helposti syönyt sellaisen yksinänikin..

Meidän annos!

Iltapäivällä esiintymässä oli vielä Elias Kaskinen, mutta silloin minä viihdyin tyttöni kanssa leikkipuistossa, mutta menimme vielä ihan loppubiisiä kuuntelemaan. Elias Kaskisen jälkeen oli vielä Ellonoora siellä esiintymässä. Oli siis musiikkia myös vähän aikuisempaankin makuun.

Ellinoora

Parasta meidän neidin mielestä ei kuitenkaan ollut kukaan (eikä mikään) edellä mainituista, vaan Ville Viikinki, joka oli siellä lapsia tervehtimässä! Ja sillä se vasta kuuma varmasti olikin!

Ville Viikinki <3

Kyllä noissa erilaisissa tapahtumissa voisi käydä vähän useamminkin. Ja varmaan kävisinkin, jos olisin jotenkin kartalla näistä tapahtumista! Onneksi nämä naapuriäipät ovat ja infoavat tasaisesti minuakin.

Mutta joo, toiset käy Suomipop-festareilla, toiset Ilosaaressa tai Provinssissa, minä kävin Satamahulinoissa kuuntelemassa Kikattavaa Kakkiaista ja McCitykania. Kesän parhaat festarit! Tosin myös ainoat.. Noh, voisi olla huonomminkin :)

Love life

Kiti