Kesän taikaa, juhannuksen aikaa

Heippa taas!

Nyt olen päässyt taas toimivan netin ääreen, joten uutta postausta äkkiä kehiin! Pari päivää siviilisaatiossa ja sitten painun taas metsittymään.

Ah, kesäkuu on antanut parastaan! Olen saanut lomailla ja viettää aikaa perheeni, vanhempieni ja veljeni perheen kanssa mökillä rentoutuen. Juhannuksena olimme koko porukka yhdessä mökillä, söimme paljon, joimme vähän, uimme, saunoimme ja söimme taas lisää. Grillimakkarat on päätyneet vatsan ympärille ja muut herkut suoraan takapuoleen..Noh, mietitään näitä asioita sitten syssymmällä :D !

Säät olivat kerrankin juhannuksena suotuisat ja pystyimme viettämään aikaa ulkona. Töhötin sai oman hiekkalaatikon ja keinun, Molly the dog juoksi pallon ja pingviininsä perässä pää viidentenä jalkana, itse pääsin hetkeksi rentoutumaan aurinkoon oluen kera, kummipoika pääsi ongelle ja sai kalaakin...niin rentouttavaa! Kuvat puhukoot puolestaan.

Hiekkaa odotellessa...
Hiekka saapui!
Molly the Pallohullu
Kalastajapoika <3
Aurinko, I love you!


Ruoasta ei ole kuvia, kun kaikki ehdittiin syödä, ennen kuin tuli kamera mieleen. Mutta ruokaa oli juhannuksen aikaan paljon ja se oli hyvää. Menussa oli mm. itsetehtyjä (okei, veljeni teki) hampurilaisia, uusia perunoita, grillimakkaraa, hornetteja, possun sisäfilettä, paaaaaljon karkkia ja suklaata, sipsejä ja dippejä ja juomia. Kaikkea ei syöty siis kerralla, vaan näitä oli tarjolla pitkin juhannusta. Nyt olisi aika keventää...

Säiden lämmettyä vesikin lämpeni. Parhaimmillaan veden lämpötila oli 23'C! Kyllä siinä oli hyvä lillua! Töhötinkin (on siis tyttäreni lempinimi, jos jollekin on vielä epäselvää) pääsi heittämään talviturkin ja oli ihan innoissaan järvessä polskuttelusta! Koirasta puhumattakaan...

Töhötin rantavedessä.

Niin, ja sitten näin vaskitsan koiran ja Töhöttimen kanssa käppäillessä. Vaikka se olikin ihan selvä vaskitsa, niin olipa ällöttävä! On se vaan jotenkin niin käärmemäinen, yöh!

Vaskitsa vai pieni kyy...?

Ja harmaasieppo oli tehnyt pesän meidän saunamökin terassille, oli ihan supersöpöjä pikkuisia! Yksi raukkaparka poikanen oli kuollut ja roikkui pää alaspäin meidän mennessä mökille, mutta muista kasvoikin sitten komeita lintuja!

Harmaasiepot kuikuilee


Voi että! Olipa taas ihanaa! Tässä näin lyhykäisyydessään meikäläisen juhannus.. 
 

 

Iltauinnin aika!


Ihanaa kesäkuun loppua kaikille! Tervetuloa heinäkuu!

Love life

Kiti