KIITOS!!!

Tämä postaus on osoitettu teille, ihanat lukijat!

Olen nyt toukokuusta lähtien kirjoittanut KIRSIkan kukkia -blogia, ja olen todella nauttinut siitä. Alkuun mietinkin, että vaikka sitä ei kukaan muu lukisikaan kuin äitini ja isäni, niin onpa kiva, että on jotain ihan minun omaa. Kaikki kun tuntuu nykyään liittyvän lapseen tai perheeseen, niin tämä blogi on vain minun. Siihen saan purkaa ajatuksiani ja tekemisiäni. Illalla lapsen jo ollessa nukkumassa voin uppoutua omiin ajatuksiini ja koneen näpyttelyääniin...

Alkuun jännitti julkaista se ensimmäinen postaus. Mitähän minusta ajateltaisiin? Mitähän sitä kirjoittaisi? Miten minun kirjoitukseni otettaisiin vastaan? Pähkäilin valmiin postauksen julkaisemistakin pari päivää, ennen kuin uskalsin sen tehdä. Sitten, että jakaisin sen vielä fb:ssa, olikin taas uusi jännitys!

Mutta nyt näin viiden kuukauden jälkeen olen huomannut, että näitä minun rustailujanihan lukee moni muukin kuin vain vanhempani! Joka kuukausi olen saanut lisää lukijoita, ja olen todella hämmentynyt, iloinen ja ennen kaikkea kiitollinen teille kaikille! Ihanaa, että luette postauksiani, tulette uudestaan lukemaan uusia postauksiani ja vielä kommentoittekin niitä. Lämmin kiitos teille kaikille!

Kiitän myös Starboxia, että olette minut ottanut mukaan blogiportaaliinne. Starboxin kautta olen saanut tutustua myös muihin aivan ihaniin bloggareihin, esim. Katalogin Katariinaan. Katalogin lisäksi olen löytänyt muitakin mahtavia blogeja, joita nykyään seuraan, esim. Niin paljon että riittää, Pappila, Hempee ja Emmaria.

Te, joilla on omia blogeja Starboxin ulkopuolella, laittakaa kommentteihin omien blogienne osoitteet. Olisi kiva löytää taas uutta luettavaa ja seurattavaa :) 

Lämmin kiitos vielä kerran teille kaikille <3

Love life

Kiti

Ps. Minut löytää myös instagramista nimellä @kirsistahlberg. Ig:n kautta pysyt kärryillä postauksistani, mutta lisäilen sinne paljon muutakin elämääni kuvien muodossa. Seuraile siis sielläkin!