Kiitos joulu!

Heissan!

Nyt on joulun pyhät ohitse, ja uutta kohti ollaan menossa. Uuteen vuoteen en tartu ihan vielä, vaan nyt on vuorossa joulun muistelot.

Joulu oli hyvä, herkullinen, lahjaisa, ystävällinen, lämmin ja rakastava. Joulupukki kävi, ihan sellainen oikea, jouluruokaa söin kahdessakin paikassa, sitä oli paljon ja se oli taas kerran erittäin herkullista. Suklaata, glögiä, punaviiniä, lakuja, lisää suklaata, kakkuja ja muita herkkuja oli enemmän kuin tarpeeksi. Sukulaisia, kummilapsia, perhettä, hautausmaata, illalla omaa aikaa. Voisin sanoa, että joulu oli aika pitkälle sellainen, kuin toivoinkin.

Jouluaattona kävimme ensin anopilla syömässä. Siellä oli pukki käynyt aiemmin, ja jaoimme ensimmäiset lahjat jo siellä. Voitte uskoa, että tyttö oli ihmeissään siitä pakettien määrästä. Minä olin ainakin! Myöhemmin iltapäivällä menimme vanhemmilleni. Sinne tuli myös veljeni perheineen ja sitten myös se joulupukki! Ihan oikea! Lapset olivat täpinöissään, ja taisinpa itsekin olla.. Ja pukki oli hyvä ja kiltti. Hän lauloi, ja laulatti, innostuipa pukki itsekin oikein piirileikkiin :) 

Pukkia odotellessa
Varsinainen tonttu

Mutta lyhyestä virsi kaunis! Joulu oli, ja seuraavaksi mennäänkin jo kohti uutta vuotta!

Kiitos joulu ja kaikki ne ihmiset, jotka tekivät joulustani joulun <3

Love life

Kiti