Kiitos vuosi 2017, tervetuloa vuosi 2018

Hola!

Joulukuu on mennyt taas melkoisessa myllerryksessä. Tietysti nämä normaalit jouluhössötykset ja työt, mutta nyt on varmistunut myös ensi vuoden alusta alkavat uudet kuviot. Voi taas vaan todeta, että niin se elämä heittelee.

Olen ollut viime toukokuun alusta asti töissä Aalto Henkilöstöpalveluilla, mutta eilen suljin viimeisen kerran siellä oven perässäni kiinni. Samaan aikaan niin haikeaa, mutta toisaalta hykerryttävää. Olen saanut olla mukana mahtavassa porukassa, joka otti minut sydämellisesti vastaan, opetti ummikolle kokonaan uuden alan ja piristi päiviäni siitä toukokuusta asti. En nyt hakenut uusia kuvioita työelämääni, mutta sellaisia sattui tulemaan tarjottimella ojennettuna vastaan, niin en voinut kieltäytyä.

Elämä se tuo eteen milloin mitäkin. Toisinaan ikäviä asioita, mutta toisinaan pelkkää hyvää. Tämän vuoden tammikuussa itkin teatteriproggiksen peruuntumista ja sitä pettymystä, joka tuli, kun oli luottanut proggiksen onnistumiseen. Kuitenkin silloin jo mietin, että yhden oven sulkeutuessa toinen aukeaa, ja että kohtalolla on varmasti näppinsä pelissä. Ja nyt näin loppuvuonna voin vain todeta, että kyllä näin oli.

Ensin pääsin töihin Aalto Henkilöstöpalveluille, sitten tuli kuvioihin teatteriproggis Huipputiimi, joka jatkuu vielä tulevana keväänäkin, keikkoja ja koulutuksia sain tehdä mukavasti koko syksyn, ja nyt kaiken huipentaa vielä uusi työpaikka! Mitä kaikkea vuoden sisään mahtuukaan! Silti onneksi pysyvänä osana on vuoden aikana ollut oma perhe. Ilman miestäni, vanhempiani ja anoppiani ei tämän syksyn työkuviot olisi olleet mahdollisia. Lämmin kiitos siis heille kaikille siitä, että ovat mahdollistaneet kaiken sen.

Vuosi 2017 kohteli minua kaiken kaikkiaan hyvin. Plussan puolelle jäin :) Mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, sitä ei voi tietää. Mutta itse pystymme aika paljon vaikuttamaan tulevaan, joten aion pitää mieleni avoimena ja positiivisena, olla ahkera ja yritteliäs, järjestää aikaa myös perheelleni, olla rohkea ja luova! Jos (ja kun) epäonnistumisia matkan varrelle tulee, lupaan epäonnistua nopeasti ja nousta taas Fenix-linnun lailla tuhkasta.

Uuden vuoden lupauksiakin olen tehnyt pari, mutta kerron niistä lisää myöhemmin.

Nyt on aika rauhoittua jouluun, sytyttää kynttilät ja ottaa kuppi kuumaa glögiä. Joulu saa tulla.

Toivottavasti vuosi 2017 oli teillekin enimmäkseen hyvä <3

Love life

Kiti