2-vuotias KIRSIkan kukkia -blogi

Heissan!

On se hyvä, että on olemassa Facebook! Nytkin se muistutti minua kahden vuoden takaisesta asiasta, eli siitä, että minä olin tänään päivälleen kaksi vuotta sitten aloittanut bloggaajana Starboxissa! Vuosipäivä, joten sitähän voisi vaikka kilistellä täysillä skumppalaseilla :)

Blogini on ollut iso osa elämääni koko olemassaolonsa ajan. On ollut ajoittaisia hetkiä, kun on tuntunut siltä, että en ehdi kirjoittaa tai ei ole mitään kirjoitettavaa. Toisinaan sitä on ollut energiat niin vähissä, että ei ole vaan yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa. Mutta silti, joka kuukausi olen kirjoittanut jotain! Kaikenkaikkiaan postauksia on nyt kasassa 274 tämä mukaan luettuna. Se on keskimäärin 11,41 postausta kuukaudessa. Eli ihan olen ahkera ollut :)

Kahdessa vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Suurimpana muutoksena on minun aloittaminen rekrytointikonsulttina jo yli vuosi sitten! Siitäkin on jo vuosi! Lisäksi lapseni on jo 3,5-vuotias ja Molly 12-vuotias. Minä olen varmasti myös muuttunut, kasvanut (myös leveyssuunnassa), kehittynyt monessa asiassa ja tullut toivottavasti myös viisaammaksi. Läheisimmät osaavat varmasti kertoa, olenko muuttunut myös negatiivisesti jossain, toivottavasti en pahemmin.

Kun luen postaustani kahden vuoden takaa, huomaan siitä, kuinka elämäni oli muuttunut jo ennen sitä parissa vuodessa. Nyt kun luin sitä postausta, tuntuu ne neljän vuoden takaiset asiat todella kaukaisilta. Ei ole tullut paljon kekkereissä käytyä, arki pyörii rutiinien mukaan ja sitä vain menee elämän mukana.

Olisiko aika siis miettiä, mitä haluaisin, että tulevan seuraavan vuoden aikana tapahtuisi?

Hmmm. Toivon edenneeni rekrytointiurallani. En tiedä miten ja mihin, mutta jotenkin edenneeni ja kehittyneeni. Toivoisin myös edelleen näytteleväni erilaisissa proggiksissa ja toki kirjoittavani tätä blogia. Toivoisin myös saavani auttaa ihmisiä enemmän eteenpäin omien työuriensa suhteen. Voisin ehkä auttaa ihmisiä löytämään ne omat vahvuutensa ja osaamisensa, auttaa kehittämään mahdollisia heikkouksia ja auttamaan eteenpäin. Se olisi kyllä todella palkitsevaa! Tätähän voisi lähteä kehittämään eteenpäin.

Mutta se, mitä toivon myös, on onnellisuutta, rakkautta ja terveyttä sekä itselleni että kaikille läheisilleni. Molly ehkä vetelee jo viimeisiään vuoden kuluttua, jos niin kauan vielä elää. Toivottavasti elää <3

Katsotaan, mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan.

Tästä voitte käydä lukaisemassa minun ensimmäisen postaukseni tasan kahden vuoden takaa. Ja tästä voitte käydä lukemassa postauksen vuoden takaa.

Kiitos teille kaikille lukijoilleni, Starboxin mahtavalle bloggaajaporukalle ja sivuston ylläpitäjille! Olen täynnä kiitollisuutta!

Nyt nautitaan lämpimästä kesästä ja jatketaan kirjoittelua seuraavat pari vuotta :)

Rakas 3,5-vuotias
Molly The Jääräpää 12-vuotta
Ja allekirjoittanut.

Love life

Kiti