Kohti Budapestia

Heip!

Edellisessä postauksessani kerroinkin jo, että pääsette kokemaan Budapestia tässä postauksessa. No, en tiedä, pääsettekö vielä Budapestiin, mutta minun fiiliksiin ainakin.

Viime viikonloppuna oli meillä työpaikan vuosikokous Budapestissa Unkarissa. Edellisestä lentomatkastani on jo monta, monta vuotta aikaa, taitaa lähennellä jo seitsemää vuotta, joten jo sen takia oli ihanaa päästä reissuun. Toiseksikin, en ollut lapsestani ollut vielä koskaan ennen enempää kuin yhden yön erossa, ja nyt oli luvassa jo periaatteessa kolme yötä, koska paluu olisi vasta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ajattelin sen kuitenkin tekevän hyvää sekä minulle että lapselle.

Kotona oli edessä pakkailua ja suunnittelua, että kotona loppuporukka pärjäisi hyvin. Tein ruokaa valmiiksi, kävin kaupassa ja suunnittelin viikonlopun ruoat kotiin, mietin vaatteita gaalaan ja illalliselle.

Budapestissa meillä oli luvassa siis konferenssia ja gaalaa, upeita illallisia ja paljon uusia ihmisiä, lisäksi meille oli luvattu Spa experience, mitä se sitten olisikaan.. No, siitä varmaan kuulette vielä. Oli varsinainen kokemus... Mutta niin, pakkaaminen oli oma lukunsa, ja minä vihaan pakkaamista..

Kumman ottaisi?

Ajattelin, että pärjäisin pienemmällä matkalaukulla. Pakkasin sen täyteen ja suunnittelin tuovani mahdolliset tuliaiset sitten käsimatkatavaroissa.

Aamulla oli lähtö kotoa jo 6.30 aikoihin ja suuntana lentokenttä.

Näin intopiukeena sitä oltiin lähdössä!
Aamiainen armaiden työkavereiden kanssa lentokentällä. Tämä minun satsini, eli mehu, kahvi, kuohari ja leipä maksoi 29 €. Halpaa kuin saippua :D

Sitten koneeseen ja hieman fiilistelyä. Helsingissä paistoi aurinko..

Kohti Budapestia
Pilvet ja sateet saapuivat ja Unkari lähestyi.
Punaiset katot rivissä.

Muutaman tunnin lennon jälkeen pääsimme sateiseen Budapestiin. Ei se sää kyllä haitannut, sillä olimme päässeet turvallisesti perille. Hyvällä fiiliksellä mentiin kohti konferenssia..

Olkoon tässä ensimmäinen osa Budapestin reissua. Tästä taisikin tulla jatkokertomus, pysykää kuulolla!

Love life

Kiti