Kohti joulua

Heip!

Ihanaa, joulu tulee! Rakastan sitä, kun kävelen pimeässä (ja lumettomassa) Helsingissä, kaupunki on täynnä kauniita jouluvaloja, lapset ovat innoissaan joulupukista, tontuista ja lahjoista, ja kun minä itse saan viettää illan tunteja kynttilän valossa glögiä juoden ja vain hiljaisuutta kuunnellen.

Glögiä ja piparijäätelöä

Ja niin ihanaa, kun on tänään vapaapäivä. Aamulla kävin tytön kanssa tapaamassa ystäviäni Hotelli Kämpissä. Minun yksi ihana ystäväni, Mia Ehrnrooth ( Salkkareista tuttu Cindy) odottaa vauvaa, ja aamiaisen merkeissä juhlistimme pienesti hänen Baby Showeriaan. Sieltä lähdimme tytön kanssa katsomaan joulupukkia ja Stockan jouluikkunoita. Kuvia minulla ei valitettavasti oikein ole, koska kamerani on reissun päällä. Ensin se (kamera) matkusti Helsingistä Lappeenrantaan, Lappeenrannasta Taipalsaarelle ja taas  Lappeenrannan kautta Virojoelle ja sieltä Kotkaan. Eli nyt se seikkailee Kotkassa. Kiitos vaan Starboxin pikkujoulujen :D.

Yhden kuvan Joulupukista otin kännykällä kuitenkin.

Tähän väliin iso kiitos Starboxin pikkujouluista! Kiitos järjestäjille, Karhupirteille ja kaikille osallistujille! Kuvia ei nyt ole sieltäkään, koska se kamera...

Mutta takaisin jouluun ja tunnelmointiin.

Tytön kanssa teimme tässä yksi päivä joulupipareita. Tänä vuonna meni jo huomattavasti paremmin kuin viimeksi. Taikinaa syötiin, mutta saimme siitä myös hienoja pipareita aikaiseksi. Tänään tai huomenna olisi ajatus tehdä vielä joulutorttuja. Ja se tuoksu, joka pipareista ja tortuista tulee, ah! Siitä tuntee joulun.

Pikkuleipuri
Valmista!

Ja kiitos kaikille, joilta olemme jo saaneet joulukortin, ja niille joilta sellaisen tulemme vielä saamaan. Minä en taaskaan ole lähettänyt yhtään joulukorttia, eli ei kannata odotella. Olisin halunnut kyllä, mutta se nyt vaan taas jotenkin jäi..Soooriiii!

Hyvää joulua kaikille :)

Mutta odotan jo jouluaattoa. Parasta joulussa on yhdessäolo, syöminen ja haudoilla käynti. Se tunnelma hautausmaalla on niin kaunis ja harras. Samalla saa muisteltua poislähteneitä ja toivotettua heillekin lämpimät joulut.

Tämä oli nyt tällainen pikainen postaus, että ihanaa kun joulu tulee!

Leppoisaa viikonloppua teille kaikille ja oikein lämmintä joulun odotusta.

Love life

Kiti