Kohti parempaa oloa!

Helei!

Kuten pari postausta aikaisemmin täällä manailin, niin kesän aikana tuli 6kg lisää painoa tähän huikean pitkään 161cm varteen. Eli prosentuaalisesti aika paljon.. Mutta, nyt on jo tapahtunut edistystä, eli lähes 2kg on jo lähtenyt teille tietämättömille! Jee! Vaatteet ei purista enää niin paljon. Ja siis takaisin normiruokailuun olen palannut vasta 9 päivää sitten! Että kyllä sillä vaan on aika suuri merkitys, mitä suuhunsa pistää, ja kuinka paljon.

Lenkille asti en juurikaan ole vielä päässyt, mitä nyt Molly-koiran kanssa tulee päivittäin käppäiltyä. Mutta parempi sekin on, kun että ei tekisi mitään! Salille en ole päässyt senkään vertaa... Mutta, hiljaa hyvää tulee :D!

Mutta se ruokailu. Miten nyt olen syönyt? No, juuri niin kuin suunnittelinkin. Ruokavaliooni on tullut raikkaat salaatit, smoothiet ja hedelmät, vaalean leivän, pastat ja herkut olen jättänyt kokonaan pois. Annoskoot ovat pienentyneet ja vettä on tullut juotua huomattavasti enemmän. Annoskoon saa helposti pienennettyä, kun syö pienemmältä lautaselta! Ei tule vahingossa laitettua liian isoa satsia ruokaa lautaselle, kun siihen ei mahdu :D. Eikä tämä ollenkaan ole ollut niin vaikeaa tai kamalaa, kuin alunperin ajattelin. Tuntuu, että energiaakin on enemmän, kuin aikaisemmin! Katsotaan nyt, kuinka kauan tämä hyvä fiilis pysyy.

Uunilohi, kukkakaalipyree, herne-maissi-porkkana
Kanaa ja kasviksia
Tonnikalasalaatti
Smoothie nektariinista, omenasta, banaanista, viinirypäleistä ja maustamattomasta jogurtista
Smoothie banaanista, mansikoista, ananaksesta, omenasta ja maustamattomasta jogurtista. Kenenkäs karvainen kuono siinä kuvan alakulmassa on?

Ja samalla kun on miettinyt terveellisempää ruokavalioa, on tullut etsittyä myös uusia reseptejä inspiraatioksi, jotta ruokailu ei kävisi tylsäksi. Olen tehnyt taas mm. lihapullia yrtti-tomaattikastikkeessa ja jauheliha-kukkakaalimoussakaa. Hyvin on onnistuneet, ja voin suositella muillekin. Onko teillä joitain omia terveellisiä ja helppoja suosikkireseptejä painonpudotukseen? Minulle saa ehdottomasti jakaa niitä!

Mutta tässä oli nyt tällainen väliaikatiedote siitä, miten paluu arkeen ja normaaliin ruokavalioon on sujunut.

Kiitos vielä kaikille tsempeistä ja vinkeistä, kuinka voin saavuttaa taas sen oman hyvän olon!

Love life

Kiti