Kokovartaloheijastin

Hello!

Täällä Starboxissakin on ollut muutama kirjoitus heijastimien tärkeydestä tänä vuodenaikana ja aion itsekin kantaa korteni kekoon tässä tärkeässä asiassa. 

Kuten kaikki jo varmasti tietävät, olen saanut pahimman laatuisen lenkkikärpäsen pureman. Ei se vielä mitään, mutta sitten pitää olla sellaiset kunnon varusteet tätä harrastusta varten ja pikkuhiljaa olen niitä hommannutkin. Viimeisimmät juoksuun liittyvät ostokset ovat liittyneet pimeneviin ja kylmeneviin syys- ja talvi-iltoihin. Ostin itselleni nimittäin syksy- ja talvijuoksuhousut ja juoksutakin, sekä pannan korville. Ja mikä kätevintä, niissä on omat heijastavat ominaisuudet, eikä näin ollen tarvitse murehtia pimeällä lenkkeillessä heijastimen unohtamista.

Ostoksilla kävin Stadiumilla täällä Helsingissä. Ihastuin heti näiden juoksuvaatteiden materiaaleihin ja siihen miltä ne tuntuivat päällä, mutta pisteenä iin päälle oli tämä heijastinkuvio! Ja toimiiko se? Tein tänään ystäväni kanssa tieteellisen kokeen ja kokeilimme, kuinka heijastavat ne vaatteet olivat. Tässä tulos:

Vaatemerkki on Soc.
Melkein tarvitsisi jo aurinkolasit!

Mielestäni aika todella hyvä näkyvyys! Ei ole ainakaan heijastimen puutteesta kyse, jos minä pimeällä jään auton alle. Toki olen edelleen myös tarkkana liikenteessä, mutta kyllä tämä kokovartaloheijastin on aika hyvä juttu. Tai edes vaikka yksi heijastava vaate kerrallaan.

Tämä ei sitten ole mikään kaupallinen yhteistyö, vaan olen vilpittömästi tyytyväinen juoksukamppeisiini ja suosittelen tällaisia heijastavia vaatteita muillekin pimeässä liikkuville ihan jo turvallisuussyistä :)

Ja taas mentiin! Heippa!

Muistakaa siis edes jonkinlainen heijastin pimeässä liikkuessanne!

Love life,

Kiti