Tyyliä etsimässä: kolme kokonaisuutta

Heissan!

Leukani lokasahti maahan, silmäni olivat pyöreänä ihmetyksestä ja suustani tulivat vain sanat oho ja wau. Ja voitteko kuvitella, olin Lappeenrannan Prismassa naistenvaateosastolla. Itse en melkein voinut kuvitella. Mutta olen vieläkin ihmetyksestä ymmyrkäisenä, sillä tämä osasto oli jotain ihan muuta, kuin mitä olin luullut. Kuvitelmissani siellä on muutama rekki vaatteita, jotka nekin ovat menneiden vuosien muotia, huonolaatuisia ja vähemmän tyylikkäitä. Koska se on iso market, eihän siellä voi olla kuin halpaa ja ei niin laadukasta tavaraa. Mutta olin väärässä, niin totaalisen väärässä.

Siellä oli pitkät rivit vaatteita eri ikäisille ja eri kokoisille naisille. Värejä ja kuoseja oli tarjolla niin businesspukeutumiseen kuin vapaa-ajallekin. Vaatteet olivat oikeasti tyylikkäitä ja tätä päivää. Hinnat eivät päätä huimanneet, mutta se määrä melkein huimasi. Siellä oli paitoja, jakkuja, farkkuja (ostin itsellenikin yhdet), takkeja, huiveja, laukkuja (ostin itselleni yhden, suloisen pienen pöllölaukun), kenkiä ja vaikka mitä muuta! Yllätyin todella. Tyylillisesti siellä oli vaatteita eniten juuri aikuiselle naiselle (siis minulle), ja varsinkin merkit Jackpot ja Timeout olivat minun mieleeni, mutta valikoimaa oli myös muille ikäluokille. Siellä oli "osasto" myös isommille naisille ja jopa äitiysvaatteita bongasin rekkejä selaillessani. Valikoima on sanalla sanoen laaja.

Vaatteita riittää...
Jokaiselle jotakin

Kuten olen aikaisemminkin valitellut, en ole oikeasti mikään muoti-/tyylihaukka, vaan pukeudun fiiliksen mukaan, mutta nyt tässä alkusyksyn aikana olen pyrkinyt tsemppaamaan tyylini kanssa, ja ostanut rohkeasti värejä ja kuoseja. Tästä uudistuneesta tyylistäni johtuen, innostuin kokoamaan kolme kokonaisuutta Prisman naistenvaateosaston ammattitaitoisen myyjän  kanssa. Ja huomatkaa, että vaatteita löytyy ihan meille normaaleille naisille. Ei tarvitse olla mallin mitoissa, jotta löytyy kivaa puettavaa. Nyt katsokaa!

Businesslook: 

Näyttävyyttä hameella, muuten mennään yksinkertaisella mustalla. Koruja lisäämällä saa yläosankin runsaammaksi.

Vapaa-ajalle tai vaikka illanviettoon:

Neulejakku, farkut, kauniisti laskeutuva vaaleanpunainen toppi.
Nämä farkut ostin itselleni
Kaunis ja ihanan tuntuinen toppi

Tyylikäs syyslook:

Keltainen trenssi, musta huivi ja tyylikäs lierihattu. Värityksen puolesta sopii vaikka Saipan peliin!
Trenssin alla kaunis valkoinen collegepaita

Kaikissa kokonaisuuksissa käytettiin vain yhtiä kenkiä. Mustat, tolppakorkoiset avokkaat toimivat hyvin joka lookissa.

Mielestäni aika kivoja kokonaisuuksia! Mitäs te olette mieltä?

Ja miten helppoa onkaan käydä vilkaisemassa ja kokeilemassa uutta paitaa, takkia tai housuja ruokaostosten yhteydessä! Ja nyt voin todella suositella sitä. Olen vilpittömästi ihmeissäni tästä vaatetarjonnasta, joten menkää itse ja katsokaa vaikka! Kaakossa voi vierailla Lappeenrannan ja Imatran Prismoissa, joissa naistenvaatevalikoma on runsas, naisellinen ja monipuolinen. Olkaamme itsekin naisellisia ja monipuolisia!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Love life

Kiti