Kotipostaus ja ARVONTA

Heip!

Taas oli se aika viikosta, kun sain antaa pölypalleroille kyytiä! Ja samalla kun sain kodin kiiltäväksi ja ihanan tuoksuiseksi, pääsivät muutamat tontut ja jouluvalot tuomaan jouluntunnelmaa.

Siivouksessa käytän muutamia luottotuotteitani. Enimmät muruset pikkunurkista lähtevät kätevällä SINIn rikkalastalla, jolloin imurointi on huomattavasti helpompaa. Mikrokuituliinat poistavat pölyt peileistä ja tasoilta ilman myrkkyjä. Ja huomatkaa ihanat vaaleanpunaiset SINI Roosa nauha -tuotteet. SINI onkin yksi Roosa nauhan pääyhteistyökumppani. Sinisiivoustuotteet ovat oiva apu kodin puhtaanapidossa. Ja arvonta, jonka jo otsikossa lupasin, liittyykin näihin SINI siivoustuotteisiin. Mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

Imurin sisälle olen laittanut kielon tuoksuisen pussin, jolloin imuroinnin yhteydessä koko kotiin leviää ihana kielon tuoksu. Se on todella kätevä ja ihana! Jos ei ole lattianpesuviikko, eikä pesuaineita tule käytettyä siivouksessa, niin tämän pussin avulla saat kotiisi puhtaan ja raikkaan tuoksun.

Rakastan meidän kotia. Rakastan myös sen tummaa värimaailmaa näin pimeän aikaan. Keväällä ja kesällä on ihanaa, kun valoa tulee joka suunnasta. Silloin sisustuskin on vaalea, ja värikkäät kukat pääsevät oikeuksiinsa maljakoissa. Nyt kuitenkin tärkeämpänä koen kynttilät ja tunnelmavalot. Ilmeisesti valon vähyys tekee jälleen kuvista rakeiset, mutta koittakaa kestää.

Tummaa ja tunnelmallista
Näkymää eteisestä olohuoneeseen päin

Nyt saa joulu tulla! Tontut jo odottavat! Vielä lumi maahan ja pikkupakkanen, niin olisi täydellistä. Eikös sitä jo viikonlopulle ole luvattukin, ainakin sitä pikkupakkasta..?

Ja sitten vielä se arvonta! SINI siivoustuotteet haluavat antaa jollekin blogini lukijalle Roosa nauha lakaisinsetin ja normaalin sinisen ikkunanpesusetin, joten ei muuta kuin arvontaa pystyyn! Arvonta tapahtuu jälleen instagramini puolella, joten sinne siis kommentoimaan, jos haluaa voittaa nämä tuotteet!

Arvonnassa ikkunanpesusetti
Lakaisinsetti

Onnea arvontaan!

Love life

Kiti