Säihkettä ja kimallusta pukinkonttiin

Kultaa ja kimallusta, hopeaa ja hyvää mieltä!

Minusta tuntuu, että minulle on todella helppo ostaa lahjoja. Minä rakastan kaikkea kaunista ja kiiltävää. Tunnustaudun aikamoiseksi harakaksi, aina kiiltävän perässä. Onko siellä ruutujen takana muita harakoita? Jos on, niin tämä postaus on teille! Tai ehkä tämä postaus on sellainen, joka kannattaa jättää auki koneelle niin, että joku toinen tämän näkee ja ymmärtää vihjeen..

Kulta-Center.fi on vuonna 2016 perustettu kotimainen ja luotettava koru- ja kelloalan verkkokauppa. Kulta-Center Jokela Oy yrityksellä on viisi kivijalkaliikettä: 2kpl Joensuussa, 2kpl Savonlinnassa ja 1kpl Mikkelissä, sekä oma verkkokauppa Kulta-Center.fi. Verkkokaupan kautta myymälöiden valikoima on siis kaikkien saatavilla. Kulta-Centerillä on laaja valikoima eri brändejä. Valikoimaan kuuluvia brändejä ovat mm. Kalevala koru, Daniel Wllington, Seiko, Lumoava, Guess ja monet muut.

Itsekin kävin ihailemassa valikoimaa, ja ah mitä harakan silmäni näkivätkään! Kaunista ja ajankohtaista: Kalevala koru Hehku-kaulakoru Iittalan Vitriini-korurasiassa, Suomi100-juhlavuoden kokonaisuus!

Kalevala korut lanseerasi uniikin lahjakokonaisuuden Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi. Korun hopeinen Hehku-riipus ja Iittalan Suomi100-kokoelman Vitriini-korurasia ovat juhlavuoden upea muotoiluikonien yhteistyön tulos.Juhlavuoden kaunis kokonaisuus muodostuu muotoilija Antonio Mazzamauron Hehku-riipuksesta nyt uutena hopeisena versiona raikkaan sinisellä zirkonialla, sekä Anu Penttisen Iittalalle suunnittelemasta klassisesta Vitriini-korurasiasta ultramariinin sinisenä. Lasinen Vitriini-rasia ultamariinin sinisenä on uniikki tuote, jonka saa vain Kalevala Korun juhlavuosipakkauksen yhteydessä virallisilta ja valituilta Kalevala Korun jälleenmyyjiltä. Tuote on ehdottomasti keräilyharvinaisuus, sillä lahjapakkausta on saatavana rajoitettu erä vain vuoden 2017 aikana.

Ja niin siinä sitten kävi, että tilaukseen lähti tuollainen setti. Hupsis!

Ja pitääpä mainita, että palvelu oli nopeaa! Tilasin tuotteen perjantaina 24.11. ja lauantaina 25.11. tuli ilmoitus, että paketti olisi noudettavissa! Toimitus tapahtui heti! Näin nopeaa verkkokauppapalvelua en ollut vielä koskaan kokenut. Kiire aikoina toimitusajat voivat tietysti pidentyä, mutta ihan muutaman päivän sisään paketit ovat varmasti perillä, jos vain Posti kulkee...

Paketti haettu!

Mitä ihanaa sieltä paketista paljastuikaan! 

Yllätykseksi suklaata ja vielä avaamaton musta paketti..
Paperin sisältä paljastui tällainen paketti...
Ja paketista tämä ihanuus!

Niin kaunis ja siro! Ja ihanan värinen. Nyt minullakin on jotain ainutkertaista ja Suomi100-juhlavuodesta muistuttavaa. Ja huomenna Suomi juhlii 100-vuotissyntymäpäivää, ja minä juhlin sitä tämä koru kaulassani!

Pakko oli jo kokeilla. On se kaunis!

Kulta-Center.fi pyrkii palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja nopeasti. He vastaavat asiakkaidensa kysymyksiin ja toiveisiin chat-palvelulla omilla nettisivuillaan tai facebook-sivujensa kautta. Se on nykyaikaa se!

Verkkokaupan valikoima on laaja. Ehditte vielä hyvin tekemään kimaltavia joululahjaostoksia. Itse olin positiivisesti yllättynyt palvelun nopeudesta. En tiedä montaa naista, joka ei pitäisi kauniista asioista, ja tältä nettisivulta ei muuta kuin kauniita asioita löydy. Miehille valikoimassa on mm. upeita kelloja ja kalvosinnappeja ja naisille vaikka tuo minun tilaamani Suomi100-juhlakokonaisuus. Ja voisihan se olla joulun aika myös hyvä aika kosinnalle, eli sitä suunnitteleva voikin suunnata suoraan tälle sivulle..

Nyt minun pitäisi todellakin alkaa katsella joululahjoja omille läheisilleni, eikä vain itselleni. Onneksi Kulta-Centerin sivut auttavat joululahjaideoiden kanssa. Joulukuun alussa verkkosivuille on nimittäin perustettu Joulun toivelahja -kategoria, josta löytyy moneen makuun säihkettä ja kimallusta. Kulta-Centerillä on nyt menossa 25% alennuskampanja 10.12. asti, joten hyödyntäkää ihmeessä se.

Jos ette kuitenkaan ehdi tehdä ostoksia ennen tuota 10.12., niin Kulta-Center lupasi blogini lukijoille alennuksen koodilla KIMALLE20, jolla saa 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista 11.12. lähtien, aina 24.12.2017 asti. 

Oi tätä kauneuden, kullan ja kimalluksen määrää! 

Säihkettä ja kimallusta pukinkonttiin!

Love life

Kiti (Harakka)