Kun hinta kohtaa laadun

Heissan!

Kirjoitin vähän aikaa sitten postauksen pikkujoulumuodista (voit käydä virkistämässä muistiasi täältä), ja nyt on luvassa jatkoa sille. Tosin aiheena on pukeutuminen yleensä, ei pelkästään juhliin. 

Olin siis juontokeikalla Lappeenrannan Marks&Spencerillä muutama viikko sitten, ja pääsin tutustumaan heidän valikoimaansa. Valikoimaan kuuluu kylpy- ja vartalonhoitotuotteiden ja herkkuosaston lisäksi myös alusasut sekä naisten ja miesten vaatteet. Sen lisäksi, että vaatteet olivat hyvännäköisiä, hinnat olivat maltillisia ja vaatteita oli paljon, niin mieleeni jäi myös ne monet loistavat käytännön ideat, jotka helpottavat vaatteiden käyttöä ja huoltoa. Seuraavien esimerkkien kautta pääset sinäkin toteamaan, että asiakkaita on selvästi kuultu, ja heidän vaatehuoliaan halutaan helpottaa ja vaateongelmat ratkaista.

Sukkahousut, joihin EI tule silmäpakoja. Kyllä! Ehdottomasti oma suosikkini näissä vaatteisiin liittyvien ongelmien ratkaisuissa! Minä keikkailen jonkin verran, ja monesti esiintymisasunani on jokin hame tai mekko, ja silloin myös sukkahousut kuuluvat kuvaan. Kannan mukanani yleensä vähintään kahtia sukkahousuja, koska kuitenkin yhdet menevät rikki, sitten se reikä lähtee purkautumaan, ja lopulta koko jalka on "kauniin" silmäpaon vallassa. Mutta M&S:llä on sukkahousuja, jotka eivät reiän tultaessa lähde purkautumaan, eli niihin ei vaan tule silmäpakoja! Jos siis vaikka sormus repäisee sukkikseen pienen reiän, niin sitten siinä on vain se pieni reikä, eikä ole pelkoa "verkkosukkahousuista"! Loistavaa!

Toinen ja kolmaskin sukkahousuratkaisu M&S:ltä löytyy. Siellä on mm. sukkahousuja, joissa on päkiän kohdalla geelipehmuste, jotta jaksat kävellä ja seistä korkokengissä pidempään. Jos vaikka työasuusi kuuluu korkkarit, hommaa ihmeessä myös päkiäpehmustetut  sukkahousut! Koko päivä jalkojen päällä korkkareissa "tappaa" jalat, mutta näillä sukkiksilla saat helpotusta päivääsi.

Myös stay uppeja löytyy!

Muita sukkahousukeksintöjä on kylmällä lämmittävät ja kuumalla viilentävät sekä jalkoja kosteuttavat sukkahousut. Joidenkin mielestä sukkahousut on yksi inhottavimmista vaatekappaleista, niin nyt siihen saa kuitenkin vähän apuja. Näihin sukkiksiin kannattaa tutustua!

Naisten nappipaidat piilonapeilla on myös hyvä keksintö. Kun laittaa kauluspaidan päälle, saa monesti pelätä rintaliivieni vilkkuvan nappirivin välistä, mutta nyt siihenkin on ratkaisu: piilonappi!

Koska me ihmiset olemme eri pituisia ja kokoisia, niin on aivan mahtavaa, että M&S:llä löytyy housuista kolmea eri lahkeenmittaa. Tällaiselle lyhyelle löytyy heti sopivat housut lyhentämättä tai pitkille pidentämättä! 

Miesten housuissa taas on piilojoustovyötärö, joka helpottaa pukemista,lisää istuvuutta ja mukavuutta. Ei tarvitse huolehtia siitä, että on tullut syötyä vaikka vähän tuhdimpi lounas, ja nappi olisi vaarassa lentää seinään.

Miesten puolella on myös pukuja, jotka ovat täysin konepestäviä! Ei puvun vientiä pesulaan, vaan siitä vaan omaan koneeseen, ja sitten kuivumaan. Lisäksi sieltä löytyy puvun takkeja ja housuja, jotka on pintakäsitelty siten, että ei haittaa vaikka punaviiniä kaatuisi päälle, koska se ei imeydy kankaaseen. Eli voit vain pyyhkiä viinin pois, ja vaate on edelleen kuiva ja tahraton. Lisäksi ne kestävät pientä sadetta ulkona, eikä päästä vettä läpi.

M&S:llä on myös ihanan pehmeitä cashmereneuleita, jotka nekin ovat konepestäviä! Ihanan helppoa ja käytännöllistä!!!

En edes osannut kuvitella, että yksi yritys on oikeasti näin paljon kuunnellut asiakkaidensa toiveita ja sitten lähtenyt vielä toteuttamaan niitä. Käykää ihmeessä kysymässä myyjiltä lisää erilaisista innovaatioista, he auttavat mielellään.

Ja todellakin, nyt pitää mainita Lappeenrannan M&S:n asiakaspalvelu! Itse olen pitänyt koulutuksia nimenomaan asiakaspalvelusta, niin siihen tulee aina kiinnitettyä huomiota vähän liiankin kanssa. Olin todella tyytyväinen huomatessani, että aina kun asiakas tuli liikkeeseen, hänet huomattiin ja huomioitiin oikeasti. Ensin tervehtiminen, sitten kysymys, voiko auttaa. Tämä kuulostaa ehkä itsestäänselvältä, mutta uskokaa pois, se ei ole itsestäänselvää! Lisäksi myyjät kuuntelivat asiakkaitaan ja hymyilivät palvellessaan. Ja olivat rehellisiä, sitä arvostan myös. Jos jokin vaate ei vaikka asiakkaalle sovi, sitä ei tyrkytetä valheellisten tosi hyvältä näyttää -sanojen saattelemana, vaan todettiin, että parempikin varmasti löytyy. Hyvää palvelua kyllä arvostaa nykypäivänä! Ja yksi hyvä palveluun liittyvä asia oli se, että sovituskopeissa on hälytin, jota painamalla voit soittaa myyjän sovituskoppiisi. Tämä palvelu on esim. alusasujen sovittamisen kohdalla erittäin toimiva!

Ajattelepa seuraavaa: On talvi. Sinulla on päälläsi ulkovaatteet, lämmin neule, housut, sukkahousut, aluspaita ja alusvaatteet. Haluat sovittaa vaikka rintaliivejä ja niihin sopivia alushousuja. Otat kaikki vaatteet pois (et omia alushousuja kuitenkaan), laitat uuden alusasun päällesi, toteat sen pieneksi/suureksi, soitat kelloa, saat myyjän paikalle, hän tuo sinulle oikean koon, sovitat ne, ne on hyvät, otat pois päältäsi ne ja laitat omat vaatteet takaisin päälle. Helppoa! Olisi paljon hankalampaa huudella alusvaatteisillaan sovituskopista myyjää paikalle, tai pahimmassa tapauksessa puet koko garderoopisi päällesi, haet sopivan koon, menet takaisin sovituskoppiin ja riisut taas kaiken. Minulla tuli hiki jo tätä kirjoittaessa! Mutta siis voit varmasti kuvitella tilanteen.

Ja sitten niihin alusvaatteisiin! Sieltä löytyy todella edullisesti kauniita alusvaatteita! Kalleimmat liivit taitavat maksaa alle 40€! Eli todella edullista! Ja kokoja löytyy pienistä suuriin! Yhdet mainitsemisen arvoiset liivit ovat memory foam -liivit. Ne mukautuvat käyttäjänsä mukaan. Niissä on muovautuva täyte, joten ne istuvat juuri sinun rinnoillesi. Kätevää!

 

Lisäksi M&S:ltä löytyy kauniita kenkiä, laukkuja, koruja ja muita asusteita, ja kaikki edullisesti! Laatu on kuitenkin erittäin hyvä! Tästä minä tykkään, kun hinta oikeasti kohtaa laadun! 

Suosittelenkin lämpimästi teitä vierailemaan Lappeenrannan Marks & Spencerillä. Tutustukaa, tutkikaa ja kyselkää. Itse olen ainakin ihmeissäni näistä keksinnöistä! Ja uskotteko, että noita erilaisia sukkahousuja löytyy minunkin kaapistani ihan jonkin verran... ;)

Love life

Kiti

Ps. Tähteä painamalla kerrot minulle, että pidit postauksesta :)

Pps. Minua voi seurata myös Bloglovin'in kautta! Klikkaa tästä ja sieltä Follow, kiitos!