Kunto etsintäkuulutettu!

Hellurei!

Tajusin tässä viime viikolla, että minun tämänKIN vuotinen kesäkuntoon – projektini on pahasti myöhässä! Viime vuonnahan se projekti jäi toteuttamatta kokonaan… No mutta, sitten päätin nostaa hanurini sohvalta ja kaivaa juoksukengät kaapista. En ole koskaan pitänyt juoksemisesta, mutta jostainhan se kuntoilu on taas aloitettava. Koska, jos olisin alkanut miettiä mukavia liikuntamuotoja, että mistä sitä nyt aloittaisi, niin se hetkellinen kuntoilufiilis olisi auttamattomasti mennyt ohi.

Entisessä elämässäni (eli reilut pari vuotta sitten) tein ahkerasti saliharjoittelua ja lisäksi kävin juoksulenkeillä (en tosin silloinkaan erityisemmin pitänyt juoksemisesta). Nyt siis lähdin TAAS lenkille, kun eihän edellisestä kerrasta ollut kulunutkaan kuin vain KAKSI vuotta!

Todistusaineistoa: lenkillä!

No reippaasti vaan ulos, Sport Tracker päälle ja menoksi! Hoin itselleni koko lenkin ajan (n 3km), että älä mene kovaa, tämä on mukavaa, hiljaa hyvää tulee jne. Siellä sitten läähätin, ähisin ja puhisin, mutta juoksin! Ja koko 3km! Hiki lensi, jaloissa tuntui, kurkku kuivui, mutta ei se nyt NIIN kamalaa sitten ollutkaan, kuin olin ajatellut! Sitäpaitsi, lenkkimaisemat oli ihan mahtavat! Kyllä täältä Helsingistäkin, ja ihan kantakaupungin alueelta, löytyy luontoa ja kauniita maisemia.

Kotiin päästyäni aloin venytellä. Jalat tuntuivat pölkyiltä, pohkeita kivisti, vähän tärisyttikin. Mihin hittoon se kunto on oikein kadonnut?! Pakko lähteä huomennakin juoksemaan, ihan vaan hitaasti ja sama lenkki… Ehkä se kadonnut kuntokin löytyy jostain lenkkipolun varrelta..

Onko teiltä muilta kunto päässyt häviämään? Vai joko olette kesäkunnossa? Mikä se kesäkunto edes on?!

Love life

Kiti