Kurkistus edulliseen kevätmuotiin

Hola!

Viime syksynä pääsin tutustumaan Prisman syysmuotiin Lappeenrannan Prismassa. Yllätyin silloin todella positiivisesti Prisman naistenvaatevalikoiman laajuudesta ja edullisista hinnoista. Tästä pääset kurkistamaan, millaisia asukokonaisuuksia silloin löysin. Tämän viime syksyisen jutun inspiroimana halusin ehdottomasti tutustua myös Prisman kevätmuotiin, ja siihen, mitä se tänä keväänä meille naisille tarjoaa. Tällä kertaa suuntasinkin Imatran Prismaan.

Imatran Prisma sijaitsee helposti kuutostien läheisyydessä, joten sinne oli erittäin helppo suunnistaa. Eikä sitten muuta kuin sisään vaan!

Nopea silmäily naistenvaatteisiin, ja heti alkoi löytyä kiinnostavia vaatekappaleita. Keräilin vaatteita käsiini miettimättä sen kummemmin, mitkä vaatteet sopisivat keskenään yhteen, vaan ajattelin katsoa sitä sitten sovituskopissa. Avukseni sain Imatran Prisman naistenvaateosaston myyjän, joka osasi kertoa kevään uutuuksista enemmän.

Neulomon tuotteet. Kotimaista laatua!
Väriä elämään!
Laaja farkkuvalikoima

Jälleen kerran minut yllätti vaatteiden edulliset hinnat. En tiedä, missä kaupoissa sitä normaalisti tulee pyörittyä (ei oikein missään), mutta Prisman hinnat ovat alhaiset. Niinpä aloin katsoa vaatteita ihan myös sillä silmällä, jos sieltä todellakin löytyisi taas itselleni jotain. Viimeksi matkaan lähti farkut.

Mutta katsotaanpa nyt niitä asukokonaisuuksia, joita tällä kertaa löysin.

Ensimmäiseksi pari keväistä city-lookia:

 Ja sitten asukokonaisuudet vaikka töihin:

Aika kiva, vai mitä? Kaulakoru kuuluu toppiin.
Topissa on myös hauska selkäosa
Neulomon mekko. Kotimaista laatua.

Sitten vähän rennompaa tyyliä:

Tämä sopii niin leikkipuistoon, kauppareissuille kuin ystävän kanssa kahvitteluunkin.

Ja viimeisenä vähän juhlavampaa:

Sama toppi kuin aikaisemmin, vain housut ovat juhlavammat ja kengissä myös korkoa.

Yllätyin jälleen, kuinka kivoja keväisiä kokonaisuuksia sain koottua! Mitäs sanotte?

Ja kyllä, taas löysin itsellenikin uutta vaatetta. Tällä kertaa ostin nuo punaiset farkut (19,90€) ja sinisen juhlavan topin (15,90€). En siis paljoa köyhtynyt! Ja tämä asu oli päällänikin jo yhdellä keikalla! Ja nuo housut, olen rakastunut niihin! Ne on ihanan väriset ja todella mukavan tuntuiset päällä!

Taas kerran, myös muistutuksena itselleni, aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan löytääkseen edullisia ja kauniita käyttövaatteita! Menkää ihmeessä tutustumaan tekin Prisman vaatevalikoimaan, takaan, että yllätytte!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Love life

Kiti